2777
2789

سلام. دوستان من دو تا سگ نژاد پامرانین دارم که یکساله و دو ساله هستند. این نژادم نژاد پرمویی هست زمان حاملگی دکترم میگه چون واکسنا مرتب بوده و اصلا محیط بیرون خونه نمیرن مشکلی نیست ولی نی نی خودمم فروردین دنیا میاد و من از الان نگرانم چطوری محیط را فراهم کنم که موی سگا که خوب مرتب به لباس خودمون میچسبه توی دهن بچه نره و یا مجبور نشم سگا رو بیرون نگه دارم.لطفا اگه تجربه نداریدخیلی منطقی نگید بندازشون بیرون میشه هر کس تجربه داره میدونه که این حیوانات باوفا و شیرین بدجوری شما رو وابسته میکنن و خودشونم بدجوری بهتون وابسته میشن و بیرون کردنشون ضربه خیلی بدی بهشون میزنه.اگه تجربشو دارید ممنون میشم راهنماییم کنید

من از اونجا که آسم دارم نمیتونم حیوون نگه داری کنم.پیشنهاد میدم چند ماه اول که حساسه اونارو به پانسیونای مخصوص نگه داری حیوانات خانگی بدید بعد از چند ماه که بچه جون گرفت بیاریدشون

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

من دوتااز دوستام داشتن اونها مجبور شدن بدن به كسي براشون نگه داري كنه

چون ب هرحال ريسك بود براشون

و اينكه اگر ختي حيوانات خونگي هم اثر چنگشون ب بدن بچه بيفته حتما بايد واكن هاري را دريافت كنه بچه

دوست من گربه خونگي فاميلشون چنگ زده بود دست بچه را واسش دو نوبت يا سه نو بت زدن واكسن

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه انگلیسیت هم خوبه برو تجربیات دیگران رو تو فروم های خارجی بخون.اونا اکثرا با وجود حیوون خونگی بچه دار میشن

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

وای دوتا سگ.؟!!! یعنی جفتن.؟ اذیت نمیشی تو نگه داریشون

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

فکر نکنم مسکلی پیش بیاد...خارجیارو ببین ...همشون پیش هم بزرگ میشن...ایرادی نداره.. اگه واکسن میزنی و حمومشون کنی...

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

عزیزمممم از قدیم به ماها گفتن مشکل پیش میاد ولی خدایی خارج که سگ و گربه همیشه تو خونه هاشون دارن هیچ مشکلی هم ندارن

امتحان کن

من یه جوجه مینا داشتم کلی حرف می زد همه گفتن از بیمارستان که خونه اومدی جوجه مینا خونه نباشه بچه اذیت می شه و فلان منم طفلی رو سپردم دست کسی

جوجه مینام دق کرد و مرد

الان پشیمونم بهترین کار این بود که جوجه مینام رو نگه می داشتم اگه نی نی اذیت می شد بعد یه کاریش می کردم

عزیزم اینجا الان میپرن بهت منم یه اشپیتز دارم که ۳ ساله باهامه اشپیتزم موهاش خیلی میریزه ولی از وقتی زایمان کردم ماهی یکبار حتما میبرم موهاشو کوتاهه کوتاه میکنم هرروز شونه میکنم مکمل های تقویتی ضد ریزش میدم خداروشکر هیچ مشکلیم ندارم

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

منم اشپیتز دارم،رفتم از ته موهاشو زدم! ولی پامر و ندیدم کسی موهاشو بزنه از ته.قرص ویتامین واسه اینکه ریزشش کم بشه میدی بهش؟ بجز اونم روزی دو بار با این شونه مخصوصا که خیلی ریزن موهاشونو شونه کن تا دیگه ریزششون بشه همون موهای رو شونه. 

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
عزیزم اینجا الان میپرن بهت منم یه اشپیتز دارم که ۳ ساله باهامه اشپیتزم موهاش خیلی میریزه ولی از وقتی ...

اولش حسودی نکرد بچه اومد؟! منم اشپیتز دارم خیلی حساسه رو شوهرم.میترسم بچه بیاد افسرده شه. واسش کلی اسباب بازی گرفتم بچه اومد بدم بهش.ری اکشن بد به بچه نشون نمیدن اگه حسودی کنن؟!

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
اگه انگلیسیت هم خوبه برو تجربیات دیگران رو تو فروم های خارجی بخون.اونا اکثرا با وجود حیوون خونگی بچه ...

منم اومدم همینو بگم من آمریکام اینجا خیلیا حیوون دارن ولی چون خودم با بچه حیوون نداشتم تجربه ای ندارم فقط خواستم بگم فروم های انگلیسی زبانو سرچ کن 

وای دوتا سگ.؟!!! یعنی جفتن.؟ اذیت نمیشی تو نگه داریشون

نه عزیزم .نر و ماده ان البته جدا جدا خریدم دلیلش این بود که من و همسرم تا 4 عصر سرکاریم تا میرسیم ساعت 5 و این تنهایی خیلی اذیت میشد الان که دوتان با هم بازی میکنن و افسرده نمیشن و خیلی هم عاشقانه همدیگه رو دوست دارن و مواظب همدیگه ان

منم اشپیتز دارم،رفتم از ته موهاشو زدم! ولی پامر و ندیدم کسی موهاشو بزنه از ته.قرص ویتامین واسه اینکه ...

اره منم خیلی تحقیق کردم پامر از ته زدن موش ممکنه باعث شه دیگه در نیاد ولی کوتاه کردن خیلی راه خوبیه.ممنون از نظراتتون