2777
2789
علائم نداری

همش خابم مياد امروز 

يعني ميام ني ني سايت  ي چي ميگم دوباره ميخابم 

سينه هام قدري پره اما نه خيلي

امروزم كه از خاب پا شدم كمرم درد داشت مثل زمان پريود

اما الان خوبم

زير دلمم مثل پريود ميمونه اما خفيف تر

اما اينم بگما

از ديروز دارم روزي دو تا دوفاستون ميخورم

حالا نميدونم اثرات قرص

يا سندروم پيش از قاعدگيًيا بيخودي توهم زدم حاملم

🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش خابم مياد امروز  يعني ميام ني ني سايت  ي چي ميگم دوباره ميخابم  سينه هام قدري پ ...

انشالله ک بارداری،ی تستم بگیر بزن

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
امروز روز ٢١تازه شايد دارم توهم ميزنم امروز كه تست جواب نميده

تو بزن حالا،من بارداری اولم ک سقط شد دوهفته مونده بود ک پری بشم زدم مثبت شد،ولی الان چهار روزهس عقب انداختم پریروز زدم منفی شد

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
تو بزن حالا،من بارداری اولم ک سقط شد دوهفته مونده بود ک پری بشم زدم مثبت شد،ولی الان چهار روزهس عقب ...

منم ي سقط داشتم

علت سقط شما چي بود؟؟

چند وقت بعد باز اقدام كردي

🌸
منم ي سقط داشتم علت سقط شما چي بود؟؟ چند وقت بعد باز اقدام كردي

الکی افتادم ر وخونریزی بعد سقط شد،چهارماه جلوگیری داشت این ماه ک اقدام کردم پری نشدم هنوز

منم ي سقط داشتم علت سقط شما چي بود؟؟ چند وقت بعد باز اقدام كردي

شما علت سقطتون چی بود؟چن وقته جلوگیری کردین