hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 عنوان بارداری 95 بازدید | 12 پست ای خدا بازم که پریود شدم تیکر نی نی کوچولوی من😍 1396/09/25 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 سلام چندماهه اقدامی؟؟ میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
ماهتيتي عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 665 اوووف خدا منم پريود شم راحت شم حداقل وضعيتم مشخص ميشه خداجوووون مرسي كه تو بدترين لحظه ها وقتي صدات كردم جوابمو دادي تنهام نذاشتي
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 اوووف خدا منم پريود شم راحت شم حداقل وضعيتم مشخص ميشه اره بابا آدم از بلا تکلیفی خسته میشه تیکر نی نی کوچولوی من😍
ماهتيتي عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 665 اره بابا آدم از بلا تکلیفی خسته میشه ديگه قاطي كردم مثل آدم داشتم زندگي ميكردم الان دو ماه هِي دنبال علايم ميگردم همش بي بي چك و آزمايش خداجوووون مرسي كه تو بدترين لحظه ها وقتي صدات كردم جوابمو دادي تنهام نذاشتي
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 ديگه قاطي كردم مثل آدم داشتم زندگي ميكردم الان دو ماه هِي دنبال علايم ميگردم همش بي بي چك و آ ... عین منی که من ۹ ماهه اینجوریم تیکر نی نی کوچولوی من😍
ماهتيتي عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 665 عین منی که من ۹ ماهه اینجوریم خدا بهت صبر بده ٩ماه اين ماه تموم شه بخدا غلط بكنم ديگه حوصله ندارم بره واسه يكسال ديگهزدم به سيم آخراز تفريح و كار و زندگي همه چي افتادم فقط دنبال علايم گشتن و بي بي چك و اينا شده كارم خداجوووون مرسي كه تو بدترين لحظه ها وقتي صدات كردم جوابمو دادي تنهام نذاشتي
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 خدا بهت صبر بده ٩ماه اين ماه تموم شه بخدا غلط بكنم ديگه حوصله ندارم بره واسه يكسال ديگه زدم ... والا چی بگم تیکر نی نی کوچولوی من😍
غزل1 عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 3262 انشاالله اگر صلاحه بهتون بده منم مثل شما بودم بعد از دو سال دو بار باردار شدم خدا بچمو ازم گرفت دوازده روزه زایمان کردم با گهواره خالی گریه میکنمکاش باردار نشده بودم راحت تر بود دعا کن هر وقت صلاحه بده سالم بیاد بغلت داغ بچه خیلی سخته آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 انشاالله اگر صلاحه بهتون بده منم مثل شما بودم بعد از دو سال دو بار باردار شدم خدا بچمو ازم گرفت دواز ... الهی بمیرم واست ایشالا یکی خوشگلشو به تومیده یکی به من خدا داره به هممون نگاه میکنه و یه روز دل ههممون خوشحال میکنه تیکر نی نی کوچولوی من😍
banoo_arefeh عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1377 ۹ ناامیدنشوگلم..انشاالله ماه بعد یه نینی تپل مپل میادتودلتـ😍 میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 ناامیدنشوگلم..انشاالله ماه بعد یه نینی تپل مپل میادتودلتـ😍 ممنون عزیزم همچنین تیکر نی نی کوچولوی من😍