2777
2789
عنوان

می‌خوام نماز شب بخونم هر کس مایل بود اسم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 47 پست
انشالله بهترین نتیجه بگیری برای قبولیم تو آزمون استخدامی دعا کن

باشه حتما

برات آیت الکرسی میخونم 

ان شا‌الله قبول بشی

بهترینها در انتظارت💖

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول باشه یه سوال داشتم عزیزم

میشه بگی موقع قنوت تسبیح دست میگیری ذکر میگی ؟

بعد برای اسم 40تا مومن از رو گوشی می‌خونی یا حفظی مثلاً از اول گوشیو دست میگیری تا رفتی قنوت دستت باشه بعد که کارت تمام شد با گوشی چیکار می‌کنی گوشیو 

ممنونم جوابمو بدین از مشکلات خودمه

بخون حاجت روا بشی 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

قبول باشه یه سوال داشتم عزیزممیشه بگی موقع قنوت تسبیح دست میگیری ذکر میگی ؟بعد برای اسم 40تا مومن از ...

قبول حق 

یا تسبیح یا صلوات شمار 

چون نماز مستحبیه میشه گوشی گرفت و حرکت اضافه داشت نماز باطل نمیشه بعدش که اسامی تمام شد گوشی کنار میزارم حاجتم می‌خوام بعدم ادامه نماز  سجده و تشهد و سلام

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
احد (دعا کن اینبار ک از بیمارستان اومد دیگه هیچووووقت رنگ اونجاهارو نبینه سلامت روحی کاملشو بدست بیا ...

انشاءالله 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .