اعصابم خورده فکر میکنم پولمونو خورده دیگه نمیده شوهرمم به خواهرش نمیگه پولمو بده میگه من واسه ده میلیون رابطه خواهر برادریمو خراب نمیکنم. به نظرتون چی کار کنم؟ حق دارم ناراحت باشم یا نه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی بنظرم دخالتت فایده نداره چون طرز تفکر شوهرت اینه ک اگ پولشو بخاد رابطهشون خراب میشع
ک البته میشه
اینروزا قرضی ک دادی رو بخای، قهر میکنن
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
خدایی ۱۰تومن پولی نیس حق با شوهرته میده حالا خیلی نگذشته
۱۰ ملیون انقد کمه بنظرتون ک قرض بدی و طرف پس نده؟
ینی شما مثلا ب خاهرت ۱۰ ملیون بدی و پس نده، هیچی نمیگی؟
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
من کاری به کار شوهرم ندارم ، اون وظیفشه ، مایحتاج منو فراهم کنه ، خونه کم و کسری نداشته باشه .. حالا اگر پول اضافه آورد و خواست بده به کسی بده .. کمم آورد که مجبوره هر چی داده پس میگیره 🤭🤭🤭