2777
2789

عزیزم دیشب توی یه تاپیک درباره ی ذکر گفتن موقع بچه دار شدن صحبت شد ،شما موضوعی رو عنوان کردین ،اول اینکه این موضوع برای منم غیر قابل باور بود ،من خودم سر پسرم هم نماطشو خوندم هم خیلی کارای معنوی دیگه ای که توی کتاب ریحانه ی بهشتی بود،...

ولی من دیشبهای توی اون تاپیک به پستای بچه ها خندیدم چون برام جالب بود اصلا شمارو هم مسخره نکردم ،هر چند که با وجود لینکی که گذاشتین نمیتونم چنین چیزی رو بپذیرم ولی همیشه میگم عیسی به دین خود ،موسی به دین خود 

شما دیشب منو نفرین کردین پس حتما ازم آ زرده شدین تاپیک زدم بگم اگه بابت خندیدن من دلخور شدی ازت معذرت میخوام اینکه من روشتونو قبول ندارم دلیل نمیشه دلتون بشکنم 

اگه خندیدنم به پستای بچه. ها ناراحتتون کرد ببخشید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون نفرین کرد😢😢😢 من خودم پسر دارم نمیخام کسی نفرینم کنه

الهی عزیزم...

خدا پسرتو حفظ میکنه. ناراحت نباش.

فقط نمیفهمم چرا بعضیا جنبه ی شنیدن نظر مخالف ندارن... 

اخه نفرین چرا...‌😐

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چون نفرین کرد😢😢😢 من خودم پسر دارم نمیخام کسی نفرینم کنه

موضوعتو قفل کن،خواهش میکنم،من نفرین نکردم،درخواست دوستیمو قبول کن

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
الهی عزیزم... خدا پسرتو حفظ میکنه. ناراحت نباش. فقط نمیفهمم چرا بعضیا جنبه ی شنیدن نظر مخالف ندارن ...

خانوم من نفرین نکردم،شما تو اون تاپیک نبودی قضاوت نکن

خانوم من نفرین نکردم،شما تو اون تاپیک نبودی قضاوت نکن

درسته نبودم اما میگه نفرین کردی ک..

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
درسته نبودم اما میگه نفرین کردی ک..

نه عزیزم نفرین نکردم،من اهلش نیستم،خیلی کاربرا مسخره کردن و من تا یه بیپاری دارم موقع ناراحتی عود میکنه و درد میکشم اینقدر درد میکشم که نفسم میگیره؛دیشب به خاطر مسخره کردن دوستان بیماریم عود کرد تا ۴ صبح فقط ناله کردم،به همین خاطر گفتم خدا جوابتون رو بده

دوست ندارم کسی ازم ناراحت باشه😑😑😑

خدا تو زندگی بهت خیر بده عزیزم،ان شاالله پسرت بشه سرباز امام زمان(عج)،شما برام عا کن،منم ناراحت نیستم

نه عزیزم نفرین نکردم،من اهلش نیستم،خیلی کاربرا مسخره کردن و من تا یه بیپاری دارم موقع ناراحتی عود می ...

ایشالا بیماریتون خوب بشه عزیزم

کتونی جان باید انتقادپذیرباشی..مایکم شوخی کردیم البته من نگفتم فقط ب بحثا خندیدم.ب هرحال ب قول دوستمون هرکس ی روشی داره.اناازنفرینتون واقعا ترسیدم.خب اصن انقدمهم نبودکه بخای نفرین کنی

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

بچه ها اینهمه ازت سوال کردن حواب هیچکدومو ندادی.بعدش همه میگفتن سرکار گزاستیشون و واقعیت نداره..خب حق بده خانوم..ی کلمه منبع موثق میدادی میگفتی فلان سایته فلان کتابه...بالاخره دیگ اینهمه چیزگفتن نداره ک..اصلامیگفتی من اینکارو کردم و نظرموگفتم بقیه ی دوستان رو نمیدونم.دیگ بچه هاهم اینهمه شوخی نمیکردن درباره ی کارت..یجورایی ابت تبعیت میکردن...

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

اینم بگم ک من پیگیر اون فضامعنویه هستم و توسایتای مختلف دنبالش میگردم ک اگه خوبه روی خودم پیاده کنم وانجامش بدم..تی ازاین بهترکه ب خدانزدیک شم و کمکم کنه واسه نینی....موفق باشی و خواهش میکنم به دل نگیر..من خیلی ترسیدم ازحرفت.بجاش برام دعاکن