2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 74 پست

ما چک نمی‌کنیم ولی رمز همو بلدیم

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

وقتی رمز رو ازت پنهون نکنه میفهمی لازم ب چک کردن نیس....ولی پنهون کنه یعنی یجا کار میلنگه....من ۱۰ ساله زنشم رمز گوشی همو میدونیم ولی سرک نمی‌کنیم....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی چیزی نباشه چرا بترسم اصلا مال اون هرچی میخواد نگاه کنه و هرکی هم نظر نیست نظرش محترمه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اونجام نوشتم. چک کردن گوشی مثل سر کردن تو کمد همدیگس. در کل اشکالی نداره و کسی روش قفل نمیزنه. ولی دلیلی هم نداره همینجوری بری کمد رو بگردی و بهم بریزی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بنطرم اجازه ندادن زشت تره

من اصلا تاحالا نخواستم اینکارو بکنم یا اون این کارو بکنه که ببینیم اجازه داریم یا نه🤣

اصلا چرا ادم باید با کسی باشه ک بهش مطمعن نیست؟؟؟

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

به نظر من چک کردن خیلی کار مزخرفیه.

ولی یه عده هستن اصلا نمیذارن به گوشیشون دست بزنی مثلا برای عکس گرفتن یا سرچ کردن و حساسیت بیش از اندازه دارن. رمز گوشیشون هم فقط خودشون میدونن و خدا.

خب اینجور افراد مشخصه یه داستانی دارن وگرنه گوشیه دیگه بمب اتم که نیست.

به شخصه همونقدر که با چک کردن گوشی مخالفم به همون اندازه هم با اینکه گوشی یه وسیله‌ی شخصیه مخالفم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من بعضی وقتا دزدکی میرم نگاه میکنم اما جلو چشم خودش عمرا حتی پیام میداد و گوشی دستشه خودم و به اون راه میزنم دلم نمیخواد فک کنه ترس از دست دادنش و دارم همینجوریم شاخه برا من 😑

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم