2777
2789
عنوان

به نظرتون اینطوری حرص جاری درمیاد

421 بازدید | 38 پست

پیرو تاپیک های قبل طبقه بالای مادرشوهر دو واحد کنار هم هست که من و جاری با هم عقد کردیم. قرار بود هر کدوم توی یکی از واحد ها ساکن بشیم. من چون از شهرستان بودم زودتر عروسی گرفتیم چون شوهرم نمی‌خواست زیاد رفت و آمد کنه و طبقه بالای مادرشوهر میشینم ولی جاری واحد کنار ما رو داد اجاره و رفت طبقه بالای خونه پدرش رو اجاره کرد. من لجم میگیره که چرا من باید دور از خانوادم و با مادرشوهر زندگی کنم ولی اون ور دل خانواده خودش.

حالا میخوام هر وقت اون میاد خونه مادرشوهر و مادرشوهرم ما رو هم دعوت می‌کنه من نرم اونجا. اینطوری حرصش درمیاد؟؟ تلافی میشه به نظرتون؟؟؟ الان سه ماهه این کارو میکنم. خوبه به نظرتون؟؟؟ شما باشید بی احترامی حساب میشه واستون؟؟؟

خودم هم کلا نمیرم طبقه پایین پیش مادرشوهر. فقط شوهرم می‌ره سر میزنه.

از خدا می‌خوام ی جوری حساسیتت روی این جاری رو از بین ببره

واقعا داری خودتو نابود میکنی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بی منطق...

زندگیتون پایه اش چشم و هم چشمیه

باور کن راهت اشتباهه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است