2777
2789
عنوان

نیاز دارم به کمک تون😭

360 بازدید | 37 پست

خلاصه میگم، میخوام کنکور هنر بدم مثل ادم میخوام درس بخونم واسه آینده‌ام

هرچقدر که به مامان عفریته‌ام میگم تو رو خدا منو ببر پیش مشاور تحصیلی و برام کتاب کنکور بخر گوش نمیده😭😭میگه به من چه به من نگو

اصلا اهمیت نمیده

توقع داره دانشگاه دولتی تهران قبول شم

از غروب انقدر گریه کردم کله‌ام باد کرده، صورتم وحشتناک متورم شده

دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم🥺🥺🥺🥺🥺

ببین خیلی جاها کتاب مجانی هست مثلا ما تو شهرمون ی خیابون هست پر کتاب مجانی هست من ب خیلیا معرفی کردم 🥲 

ی همچین جایی نداره شهرتون؟! یا از کتابخونه کتاب بگیر

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

از مشاور آنلاین کمک بگیر و بهش چیزی نگوهمه جا هم پیدا میشه ۲۴ ساعته باهات چت میکنن شغل قبلی خواهر من ...

اونا بیشتر از من به مشاور نیاز دارن خب

درد من این دو نفرن که بچه رو گردن نمیگیرن و اینده من براشون مهم نیست

خب سعی کن از کتاب هایی که داری نهایت استفاده رو ببری

اگر هم سوالی در خصوص برنامه و این جور چیزا داری میتونی ازم بپرسی تا جایی که بتونم بهت کمک میکنم

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

نداره:)بعدشم من باید خیلی خوب با کتابای خوب بخونم رتبه ام خوب شه

عریزم منم کتاب هام خیلی هاشون قدیمی هست 😐 ولی همیشه تراز قلم چیم بالا ۷۰۰۰ هست اراده کن میتونی حتی با گوشی بخونی بهونه نده دست خودت دختر 

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

الهی دورت بگردممم منم همینم از بابات پول بگیر

من باهاش حرف نمیزنم اونم همینطور

اصلا انگار نه انگار من وجود دارم

پولم که ندارم و نمیدن، سرکارم نمیزارن برم

ولی اگه بزارن برم هم پولمو ازم میگیرن