2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار میکیند

93 بازدید | 15 پست

من با یک دختره دوست شدم همه چی خیلی خوب بود واقعا دختر خوبی بود دوست خوبی بود باحال بود یهو سرد شد و قیافه گرفت و محل نداد همش میگه ما فقط یک همکلاسی ساده ایم من هیچ کاریم نکردم 

میخوام بگم بعضی ادما خیلی بیشعورن کافیه بفهمن با اونا بهت خوش میگذره و باحاله یجوری هوا برشکن میداره انگاه چه خری هستن 

تجربه داشتید صحبت کنیم باهم ؟؟

ولش کنید خب همکلاسی ساده اید دیگه اهمیت ندید 

من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

نه من تجربش نداشتم چون من زود صمیمی نمیشم شاید گرم بگیرم ولی خب صمیمی نمیشم ک اگه شرایط مشابه تو پیش اومد ضربه بخورم

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره همکلاسی منم همین شد

وقتی زیاد باهم صمیمی شدیم اون رو سل..طه شا نشون داد منم دیگه اون آدم سابق نشدم براش

با هر کی مثل خودش

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نه من تجربش نداشتم چون من زود صمیمی نمیشم شاید گرم بگیرم ولی خب صمیمی نمیشم ک اگه شرایط مشابه تو پیش ...

منم نگفتم با همه صمیمی میشم منم دوستای کمی دارم در کل 

منم نگفتم با همه صمیمی میشم منم دوستای کمی دارم در کل

منم نگفتم تو با همه صمیمی میشی میگم تجربه تورو ندارم چون زود صمیمی نمیشم

منم نگفتم تو با همه صمیمی میشی میگم تجربه تورو ندارم چون زود صمیمی نمیشم

پس تو ادم خونسرد و درون گرایی هستی چون بلاخره از چند نفر توی زندیگت ، خوشت میاد  که با بقیه برات فرق دارن 

پس تو ادم خونسرد و درون گرایی هستی چون بلاخره از چند نفر توی زندیگت ، خوشت میاد که با بقیه برات فرق ...

اتفاقا خونسرد هستم ولی درون گرا اصلاا کاملا برون گرام من حتی دکتر هم میرم تو نوبت هستم با خانما گرم میگیرم خیلی صحبت میکنم ولی ادمی نیسم زود دلببندم وابسته بشم اگر وابسته هم بشم ب کسی جدا بشیم راحت میزارمش کنار

اتفاقا خونسرد هستم ولی درون گرا اصلاا کاملا برون گرام من حتی دکتر هم میرم تو نوبت هستم با خانما گرم ...

ادما فرق دارن یروز تو هم یکی را نمیتونی کنار بزاری اگرم گذاشتی بدون اونطوری دوسش نداشتی 

ادما فرق دارن یروز تو هم یکی را نمیتونی کنار بزاری اگرم گذاشتی بدون اونطوری دوسش نداشتی

اخه هم کلاسیت انقدری برات مهم بود ک نتونی کنار بزاریش؟سختت باشه؟حق میدم بهتا قرار نیست همه شبیه هم باشن ولی در اینده خودت از این اخلاقت ضربه میخوری و اذیت میشی رو خدت کار کن یوقتا نیازه ادم تو زندگی سفت و سخت باشه

اخه هم کلاسیت انقدری برات مهم بود ک نتونی کنار بزاریش؟سختت باشه؟حق میدم بهتا قرار نیست همه شبیه هم ب ...

اینو قبول دارم حرفت درسته باید بتونی از چیزای بی ارزش بگذری این قضیه هم مال چند وقت پیشه بهضی وقتا یادم میوفته و ذهنم مشغول میشه ولی در کل همیشه هم نباید راحا بگذری یکسری ادما ارزششو دارن یکسری ها نه ولی خب امثال این همکلاسی من و ادامای سمی و خیلیای دیگه نه چون گذرا هستن