2777
2789
عنوان

اضطراب و افسردگی

162 بازدید | 12 پست

سلام شب همگی بخیر🌸🌸

من دارم یه پژوهشی انجام می‌دم. 

خوشحال و بسیار ممنون می‌شم اگر مایل بودید وقتتون رو در زمان کوتاهی بگیرم.. هم به یه دانشجو کمک کردید و هم شاید به خودتون کمک کنه کمی حالت‌هاتون براتون مشخص‌تر شه. این رو هم بگم که دخترم… اگر از بابت جنسیت ممکنه نخواید اعتماد کنید گفتم… صحبتمون هم هم میتونه همین جا باشه هم تو تلگرام یا هر جا شما مایل بودید به شکل آنلاین. 

اگر یکی از وضعیت‌های زیر رو دارید:

۱- خودتون اضطراب و افسردگی دارید که “توسط پزشک تشخیص داده شده” و الان درگیر هستید

۲- همون حالت قبل منتها درمان شده‌ید یا در اواخر مسیر درمان قرار دارید

۳- از اطرافیان نزدیکتون فرد یا افرادی یکی از دو مورد بالا بوده‌ن و شما در جریان چیزهایی که از سر گذرونده‌ن تا حدی هستید. 

۴-خودتون فکر میکنید اضطراب و (یا) افسردگی دارید و مثلا غم یا حالت عادی نیست اما امکان مراجعه ندارید. 

حس کردم خوبه چند نکته رو اضافه کنم

-خودم با شدت بالا درگیر اضطراب و افسردگی (فراگیر) هستم. 

-بر حسب خواست شما صحبتمون میتونه از ده دقیقه تا یک ساعت متغیر باشه. 

-قاعدتا شما پیشاپیش برای من کاملا ناشناس هستید اما اگر تقاضا کنید اصلا از آنچه می‌گید جایی استفاده نکنم و فقط یه صحبت باشه که تموم میشه میره هم هم مشکلی نیست. 

-هر جای مصاحبه که دیگه مایل نبودید یا پشیمون شدید میتونیم تمومش کنیم. 

البته مصاحبه بیشتر به افکار شما مربوطه تا هر مختصات شخصیتی-خانوادگی‌ای. اما نکات مربوط به اخلاق پژوهش رو خوب بود بگم که صد درصد رعایت میشه. 

باز هم ممنونم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام وقت بخیر منم‌مثل شما سالها رو این قضیه تحقیق کردم میتونیم باهم تبادل اطلاعات کنیم

سلام وقت شما هم بخیر

البته من تحقیق تخصصی نداشتم ولی به کل قضیه اشراف دارم صرفا چون خودم درگیر بودم. و الان هم قصدم صرفا مصاحبه و گفت‌وگو هست با افرادی که درگیر بوده‌ن. 

منم استرس واضطراب دارم شدید خودم میدونم ولی تا بحال ب دکتر مراجعه نکردم ریزش سکه ای مو گرفتم دکتر پو ...

سلام. متاسفم بابت چیزی که فرمودید❤️‍🩹

اگر مایل هستید خوشحال میشم صحبت داشته باشیم. 

میخوای اطلاعاتت زیاد شه راجب افسردگی و اظطراب؟

من ۶ سال خیلی شدید گرفتارش بودم. الان درمان شدم

البته بدون دارو و دکتر نرفتم.  چون میدونستم هیچ غلطی نمیتونن کنن.  خودم با روش خودم حلش کردم.  

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
میخوای اطلاعاتت زیاد شه راجب افسردگی و اظطراب؟من ۶ سال خیلی شدید گرفتارش بودم. الان درمان شدمالبته ب ...

هدفم مصاحبه و صحبته. خودم هم درگیرم. اگر مایل بودید ممنون میشم بفرمایید. 

سلام. شما امکان همکاری دارید؟

سلام 

والامن که احساس میکنم افسردگی دارم نشخوارذهنی دارم توی جمع استرس دارم معذبم 

نمیدونم اگه صحبتی بشه کمکی هم برامون هس یانه صرفابرای بیشترشدن اطلاعات شماس؟

من کارم تموم شد ممنون از پاسختون. به عنوان اطلاعات عمومی تمیخواستم یه پژوهش بود. اما به نظرم جواب دادن به این جور سوالات تو خودآگاهی هم تاثیر داره

امیدوارم بهتر باشید❤️