2777
2789

سلام دوستای گلم

امروز تا مرز سکته رفتم . مادر به این بی چشم و رویی ندیدم تا حالا به شوهرم که زمین شو خریده و نصفش مال شوهرمه و خریده و  نصفش مال مادر شوهرم)ارث بوده) میگه برادرت هم با تو نصف پولشو داده بی خود میخواد برادر شوهرمو با همسرم مال دار کنه و شریکش کنه همسرم گفت تو به زور میخوای از ما بتیغی بدی به اون یکی داداشم اونم میگفت نه الا اونم پول داده و خلاصه گفتم چرا حرام میخورید اگه میخواید حرام بخورید باشه می خوام بدونم چجوری میخورید. اونم برگشت گفت تو از وقتی اومدی میخوای بین پسرای منو بهم بزنی . فک کنم منظورش این بود الان نمیزارم پول مفتی به برادر شوهرم بده . منم گفت میدمت دست خدا که تو روز جمعه داری افترا میزنی به من ببینم خدا ازت میگذره خداییش خیلی پیر زن ننه من غریب بازی درمیاره همه میگن چقدر مظلومه در حالی که یه جادوگر به تمام معناست. راهکاری دارید بگید ممنون میشم. منم استرس گرفتم گفتم خوبه هنوز سایه همسرم بالا سرمونه وگرنه معلوم نیست عفریته خانم چکار میخواد بکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مگه سند ندارین؟

نه سند نیست چون ارث مادرشوهرم باهاشه برادر هاش بهش قولنامه ندادن که هر وقت خواستن زیرش بزنن من دلم برای شوهرم میسوزه برای خودم و بچه م که هر چی داریم خانم میگه مال منه و به برادر شوهرم میده