2777
2789
عنوان

تجربه من از سالم خوری🌊🐚🤍

2095 بازدید | 35 پست

سلام سلام شبتون بخیر🤍حالتون چطوره؟ 

امروز نوبت سالم خوریه که تجربیاتم رو راجبش بهتون بگم. 

من حدودا یک ساله که به طور جدی سالم خوری رو شروع کردم ، قبلا هم تا حدودی از غذا های پر چرب و قند و شکر و فست فود پرهیز میکردم ولی خب خیلی جدی نبود😁 

قند و شکر رو حذف کردم کلا و از قند های طبیعی مثل خرما و شیره و عسل استفاده میکنم . 

بجای روغنای دیگه از روغن زیتون استفاده میکنم ، صبحانه پروتئینی میخورم ، فست فود سس چیپس و پفک نودل غذاهای فراوری شده مربا کیک محصولات لبنی پرچرب و ... رو حذف کردم کلا . 

۳ وعده اصلی در روز و ۲ تا میان وعده میخورم 

که البته روزایی ورزش میکنم به این صورت میشه : صبحانه ، وعده قبل تمرین و وعده بعد تمرین ، میان وعده و شام . 

روزایی که پیش نامزدم هستم رعایت سالم خوری خیلی راحت تره چون جفتمون سالم خوری میکنیم ولی خونه خودمون یکم سخت تره 😁 چون پدر و مادرم طرفدار غذای ایرانی هستن . 

اینم وعده های امروزم برای ایده گرفتن : 

صبحانه اوتمیل با پودر پروتئین ، میان وعده اول سیب و دارچین و عسل ، ناهار سالاد سزار خونگی ، میان وعده دوم قهوه ، شام هم سینه مرغ با سیب زمینی (داخل ایرفرایر) ‌‌.

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

آفرین 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻وزن قبل رژیم و الان؟ 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار خوبی کردی

ولی اگه خورشید را در دست راست من وماه را در دست چپ من قرار دهند

هرگز از خوردن چایی شیرین با پنیر وکره ونون بربری

وچیپس وپفک ونودل وتخمه پرهیز نمیکنم...

آقا اصلا از کجا بفهمم من تا چند سالگی زنده م بزار لذتشو ببرم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

سالم خوری فرق داره با رژیم

وزن هم کم میشه 

همسرم قبل کاهش وزن داشت همینجوری

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
و تاثیر این سالم خوری روی بدنت؟

پوستم بهتر شده 

مشکلات معدم بهتر شده 

احساس سبکی و راحتی دارم 

برای سلامتیم خیلی خوبه 

تاثیرات ورزش رو بهتر میتونم ببینم

و خیلی چیزای دیگه

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

آره میدونم منظورم کلمه‌ی رژیم برد که بکار بردی😁

دیگه شما ببخشید 😂😂😂😂