2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز داغ فراوون درست کن

اینکه فراوون واقعا زیاد باشه ولی ریز خورد بشه

من واسه دوتا ران مرغ یک پیاز خیلی بزرگ یا دوتا متوسط رو ریز خود میکنم

بعد کمی روغن میریزم  روش زیرش رو کم میکنم و  درش رو میذارم تا کمی نرم بشه 

بعد مرغ رو میچینم روش و دوباره درش رو میذارم تا با همون شعله ی کم پخته بشه

اصلا آب توش نمیریزم

خودش آب میندازه و با آب خودش پخته میشه

به روغن میقته و با همون روغن کمی سرخ میشه

بعد با یک لیوان آب و کمی رب  ادویه و نمک سس درست میکنم  میریزم روی مرغها

درش رو میذاررم و بهش فرصت میدم تا سس به خورد مرغها بره

بسیار خوشمزه و خووش عطر میشه

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

من خودم وقتی سس رو روی مرغها میریزم انواع سبزیجات رو مثل هویج و سیب زمینی و قارچ و فلفل دلمه ای و گاهی شلغم و هر چیز دیگه ای که دداشته باشم ر کنار مرغ میچینم تا با سس پخته بشه

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
مرغا رو همینجوری میزاری بدون سرخ کردن ؟؟اخه بوی زفر میدن خو

ننه ددیگه 

وقتی آبش تموم بشه به رغن میفته و خودش سرخ میشه

بعد من سس رو بهش اضافهه ممیکنم

اصلا بو نمیده  بسیا لذیذ میشه

فقط تمام مراحل کار با حرارت پایین انجام میشه

با اجازه کد بانو ها منم اول مرع رو توی روغن سرخ میکنم شروع به طلایی شدن ککه خواست بکنه پیاز رو ریز روش خرد میکنم بع دوطرفش که با پیاز سرخ شد زرد چوبه میریزم کمی هم بازردچوبه تفت میدم بد اب میریزم با نمک یکم ادویه کاری به آبش اضافه میکنم ادویه کاری رو سرخ نمیکنم چون تلخ میشه بعدش هویج وفلفل دلمه رو تیکه های درشت میاندازم داخل آبش بعد که پخت تیکه های مرغ رو سرخ میکنم میزارم کنار یدونه پیاز کوچک رو  ریز خردوتفت میدم طلایی که شد بهش رب اضافه میکنم تا رب کمیسرخ بشه وبوی خامی نده بعد آب مرغ رو صاف میکنم بهش اضافه میکنم تا کمی باهم بجوشن غلیظ بشه بعدم با همون تکه های سرخ شده سرو میکنم