پیاز داغ فراوون درست کن
اینکه فراوون واقعا زیاد باشه ولی ریز خورد بشه
من واسه دوتا ران مرغ یک پیاز خیلی بزرگ یا دوتا متوسط رو ریز خود میکنم
بعد کمی روغن میریزم روش زیرش رو کم میکنم و درش رو میذارم تا کمی نرم بشه
بعد مرغ رو میچینم روش و دوباره درش رو میذارم تا با همون شعله ی کم پخته بشه
اصلا آب توش نمیریزم
خودش آب میندازه و با آب خودش پخته میشه
به روغن میقته و با همون روغن کمی سرخ میشه
بعد با یک لیوان آب و کمی رب ادویه و نمک سس درست میکنم میریزم روی مرغها
درش رو میذاررم و بهش فرصت میدم تا سس به خورد مرغها بره
بسیار خوشمزه و خووش عطر میشه