2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید نماز قضاهارو هم باید مثل نماز عادی کامل بخونم؟

عزیزم منم قضا داشتم خودم گاهی اوقات نماز قضا میخونم تا حد توانت میتونی بخون هروقت مثلا یه نماز ظهر قضا بخون یه بار نماز صبح 

اول از همه شما بعد این نمازتو باعشق بخون خودتو درگیر اون نماز های گذشته نکن   

بدون امضا

به خدا من اصلا اهل این چیزا نبودمولی الان تقریبا دو ماهه لطف خدا شامل حالم شدهامروز تا تو حرم افطار ...

باور میکنی به این حال خوبت غبطه خوردم .مگر خدا چی از بنده هاش میخواد .تو روزه بودی یعنی چی ؟یعنی اینکه یه ادم خوب که گنات نگردی ،همین خودش کلی ارزش داره پیش خدا و کلی ثواب کردی .ولی خوب چون باید طبق احکام پیش بریم حتما بپرس .من که فکر میکنم تو شرایط شما که فلا قضایی ها زیادن اگه دلت بخواد مستحبی هم بگیری اشکالی نداره.ولی حتما بپرس 

باور میکنی به این حال خوبت غبطه خوردم .مگر خدا چی از بنده هاش میخواد .تو روزه بودی یعنی چی ؟یعنی این ...

ممنون از شما 💜☘

ان شاء الله تا لحظه مرگم بتونم پایبند باشم و هیچ وقت از مسیر گمراه نشم

لطفا برام دعا کنید ☘🙏

ممنون از شما 💜☘ان شاء الله تا لحظه مرگم بتونم پایبند باشم و هیچ وقت از مسیر گمراه نشملطفا برام دعا ...

ای جانم .ان شالله اینقدر اتفاقهای خوب برات بیفته که هر باز با ذوق بیشتری نماز و روزت رو انجام بدی .به روی چشم 

ممنونم عزیز دلمامیدوارم خدا منو ببخشه و ازم قبول کنه

خدا بخشندست عزیزم😍😍😍 

شما بچه داری؟؟؟ چقدر نسبت به بچت مهربون و بخشنده ای 

حتی از اونم خیلی بیشتر🥹🥹

بدون امضا

من تا این سن نه نماز خوندم نه روزه گرفتم متاسفانه بارم سنگینهتازه شروع کردم 😔

علی یارت قبول باشه 😍😍🤲شمابه نیت قضابخون ،برای شما ثواب دوتا مینویسن ،هم عبادت ۹۰۰ سال وهم قضا ،اینقدر عبادت رحمت ونعمت بسیار شیرینی است ، شماهنگام عبادت دراغوش پرمهرخدایی ،التماس دعا اسمم موناست

حسین جانم 🌺

علی یارت قبول باشه 😍😍🤲شمابه نیت قضابخون ،برای شما ثواب دوتا مینویسن ،هم عبادت ۹۰۰ سال وهم قضا ،ای ...

ممنونم مونا جانم

ان شاء الله بهترین ها براتون رقم بخوره عزیز دل 💜🙏