2777
2789
عنوان

ای وی اف مرکز مام تهران

118 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من میخوام ماه آینده مرکز مام ای وی اف کنم با دکتر تمیزی...گفت ذخیرت کمه ولی امتحان میکنیم یکبار دیگه. مکمل داده فعلا تا انشالله بهمن برم. قبلا سه بار سابقه پانکچر با تخمک پوچ داشتم. تروخدا اگه تجربه ای دارید بهم بگید. چندساله تو این راهم. زندگیم رسیده لب مرز. تروخدا فقط چیزای خوب بگید روحیه شنیدن نکات منفی ندارم😢😔

سلام عزیزم ی چیزی میگم ناراحت نشو من خودمم داخل این راه بودم خیلیا دیدمم با تخمک اهدایی مادر شدن چرا ...

گفتم یکبار دیگه شانسم رو امتحان کنم شاید این بار خدا بخواد..شوهرم میگه با تخمک اهدایی مشکلی ندارم ولی میدونم ته دلش یجوریه چون میگه بذار این بار هم امتحان کنیم.

شما ای وی اف کردید؟با تخمک خودتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم یکبار دیگه شانسم رو امتحان کنم شاید این بار خدا بخواد..شوهرم میگه با تخمک اهدایی مشکلی ندارم ول ...

اره من نازایی بدون دلیل داشتم هم خودم هم همسرم مشکل نداشتیم ولی ۷ سال باردار نداشتم دوبار هم ای یو ای کردم منفی شد دیگه ای وی اف کردم

اره من نازایی بدون دلیل داشتم هم خودم هم همسرم مشکل نداشتیم ولی ۷ سال باردار نداشتم دوبار هم ای یو ا ...

خداروشکر عزیزم نتیجه گرفتید❤️❤️برای منم خیلی دعا کنید🙏

عزیزم اصلا امیدتو از دست ندهمن خودم پیش خانم دکتر فرناز منتظری عزیز مشاوره شدم و به کنک ایشون تونستم ...

فردا سونوی روز نهم دارم...برام دعا کنید فولیکولام خوب و یک دست رشد کرده باشن.