2777
2789
عنوان

برای این قد چه وزنی خوبه ❔

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 31 پست
قد ۱۷۳ باید ۷۳ کیلو باشه کلا صدِ قدتُ کم کنی اون میشه وزنی که باید داشته باشی🙂

وزن ۷۳ خیلی تپل نمیشه ؟

آخه می‌دونی اونایی که قدشون بلنده اگه وزنشون خیلی زیاد باشه هیکلی و مردونه دیده میشن 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۳ ایده آلهولی به نظرم بیخیال. چاق شی دیگه نمیتونی کم کنی

آره از اینم میترسم 

از اینکه وارد روند افزایش وزن بشم و دیگه نتونم کنترلش کنم

الآنم آخه در و تخته صافه برای اینکه حجم بگیرم یکم وزن لازممه

وزن و ول کن عزیزم اون فقط یه عدده گولشو نخور برو باشگاه باید بری تو حجم

خب چه رشته ای ؟

البته غیر بدنسازی چون بدنم تحملشو نداره مهم تر از همه به خاطر کیست و اینا ورزش سنگین نمیتونم 

خب چه رشته ای ؟البته غیر بدنسازی چون بدنم تحملشو نداره مهم تر از همه به خاطر کیست و اینا ورزش سنگین ...

اگه حس میکنی عضله هات ضعیفن دمبل سبک تر بزن ولی بیشترین ورزشی که میتونه روت تاثیر بزاره بدنسازیه. اگه اصلا نمیتونی اسپینینگ هم پیشنهاد میکنم بهت 

۱۴/۵ بود

اگر اندازه دور مچ دستتان حدود ۱۵ سانتی متر است ، استخوان بندی شما معمولی است، اگر اندازه دور مچ تان کمتر از ۱۵ سانتی متر است ، استخوان بندی شما ریز است و اگر بیشتر از ۱۵ سانتی متر است استخوان بندی شما درشت است.

🤸🏻‍♀️