2777
2789
عنوان

بابام مامانمو کتک زد😭😭💔💔💔

757 بازدید | 15 پست

من بابام یه آدم دعواییع بعد ما همیشه خدا از وقتی یادمه دعوا داریم از همون بچگی وقتی4سالم بود الان19سالمه نمیدونم چیکار کنم سر هر مسئله ای دعوا داریم نمیدونم چرا اینجوریه وقتی بابام با مامانم دعوا میکنه من از استرس و دلشوره خودمو میکشم جوری که فشارم میفته میترسم هرلحظه بابام مامانمو بزنه این صحنه خیلی غم انگیزه خیلییی بدترین صحنه های زندگیم این صحنه هست اصلا نگران من نیستم که روح و روانم آسیب می بینه البته آسیب دیده از۱۱ سالگی قرص اعصاب مصرف میکردم سر همین موضوع من دیگه نمیدونم چیکارکنم وقتی از مدرسه میام خونه هر لحظه اضطراب شدید دارم که دعوا بشه بابا خیلی دعواییع باباهای بقیه رو میبینم دلم به حال خودم میسوزه اشک تو چشام جمع میشه دیشب هم همین اتفاق افتاد تمام دست و پام میلرزه از استرس دل درد گرفتم نمیدونم چیکار کنم شما یه راهکار جلوم بزارید من چیکار کنم نمیتونم مستقل زندگی کنم یا شوهر کنم😭😭😭😭😭😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر مادرهای بی فکر 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                                                                                                                                       https://mrak.mraklinkzz.com/dl/29823?hash=AgADBR

بابای منم یه بار مامانم و دم در خونه جلو همسایه ها زد 

و تلخ ترین قسمتِ ماجرا اینه که به هرکی بگیم 

کمتر کسی درد و دل مارو باور میکنه اسی ولی من 

درکت میکنم که چه حالی داری .... 🥀🥀‌

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

عزیزم😢😢 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

عزیزم 🫂

جدی با بابات حرف بزن

مواقع دیگه رفتارش خوبه؟ 

خواهر و برادر داری؟ 

جلوی بابات وایسا، به مامانت بگو محکم جلوش وایسه 

مشاوره نمیرن؟ 

یا میتونی یه بزرگ تری که میدونی میتونه کمک کنه رو واسطه کنی بیاد با بابات صحبت کنه؟ 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

هع خواهر هیچ راهی جواب نمیده

من براتون دعا میکنم عزیزم درکت میکنم 🥺💔

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

سوره بقره رو تو خونه پخش کن

حتی اگه صداش کم باشه

قران بخون هرروز روزی یک صفحه

و بخدا توکل کن

بااسترس داشتنت و حسرت خوردن زندگیت درست نمیشه

تو باید خودتو قوی کنی

نهایتا کنکور شرکت کن قبول شو برو شهر دیگه

نمیشه به پای خانواده سوخت و ساخت که

اما میشه براشون دعا کنی

ایندتو  خراب نکن

خدا خودش نگهدار خانوادت هست

چه شما استرس بکشی و نکشی کاری درست نمیشه

نذار این وضعیت روی ایندت تاثیری بذاره

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

به مامانت بگو ذکر یا ودود بگه روزی هزار بار

مامانِ من سالیان سال ذکر و دعا گفت 

اما بی فایده.... 

فقط بابام از یه آدمِ دست بزن دار و بددهن 

تبدیل شد به کسی که فقط فحش میده 

اونم چه فحش هایییییی...!!

اونقدر اذیتمون کرده که نگم برات...

تازه کتک هاشم کلی سال طول کشید تا 

دیگه نزنه... آخ چقدر حالم بد شد یاد اونموقع ها افتادم😭😭