2777
2789

من در حال حاضر نامزدم شغل اون آزاده منم در واقع قراره شاغل شم در آینده چطور خرج خونه رو بدیم آخه یه تاپیک دیدم خانومه شاغل بود گفت که چون همیشه خودم درآمد داشتم همسرم واسم چیزی نمیخره و اینا 

من چیکار کنم در زندگیم چون که بعضی وقتا آدم دوست داره همسرش چیزی واسش بخره 

چطور عادتش بدم

کاربر قدیمی هستم💕

الان ک شاغل نیستی؟

پس همسرت از این اون دسته اقایون نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیزا به طرز فکر و مدل شخصیت ا‌دما بستگی داره

منم شاعلم از شوهرم پول ماهانه نمیگیرم چون درآمدم زیاده. ولی اگر کم بیارم یا چیزی لازم داشته باشم قطعا بهم میده. برا‌خونه خوب خرج میکنه، برای تفریح و سفر و… خوب خرج میکنه 

صادقانه و با محبت و نرمی با همسرت مطرح کن عزیزم، ببین مزه دهنش چیه.

وقتی خرج‌ها یکی باشه همه چی خوبه اما معمولا دیگه خرید کادو اینا و سورپرایز وجود نداره

خب من واسه همین سردرگمم چطور عادتش بدم با اینکه خودم پول دارم واسم خرج کنه

کاربر قدیمی هستم💕
این چیزا به طرز فکر و مدل شخصیت ا‌دما بستگی دارهمنم شاعلم از شوهرم پول ماهانه نمیگیرم چون درآمدم زیا ...

ببین شاید باورش سخت باشه ولی ۴ ماهه نلمزدیم هنوز مستقیم راجب مقدار در آمدش سوال نپرسیدمم

کاربر قدیمی هستم💕
کدوم دسته؟

سواستفاده گر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس