2777
2789

چیشد که بلند شدین و سعی کردیم بجنگین دوباره؟

چی باعث شد ادامه بدین دوباره بعد از شکست های پی در پی؟

چه کتابی...چه فیلمی...چه داستانی...چه متنی؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

خودم

دیدم هیچی ارزشش بیشتر از خودم نیس هیچی 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمدیدم هیچی ارزشش بیشتر از خودم نیس هیچی

در عین ناامیدی و در حالی که از تلاش کردن دست برداشته بودید این تصمیم رو گرفتی؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

حال بدم باعث شد بلند شم بجنگم

شده بود تا حالا پر از شکست های پی در پی باشی و یک مدت از تلاش کردن دور بشی و بعد یک سال بخوای خودتو جمع و جور بکنی؟

به نظرت شدنیه؟

از کجا باید شروع کرد؟

غزیبه که نیستی  فقط دفن نشدیم  ۲تا ورژن داریم یکی مرده دفن  نشده یکی داره ظاهر قضیه رو حفظ میکنه  🖤 

من جای همهٔ ستاره ها را می دانستم زمانی که هنوز آسمان تأسیس نشده بود🌠

زیاد جنگیدم واسه هر چیزیولی این بار دیگه حتی نا ندارم ادامه بدمتموم شدم

قربونت بشم اگه اینقدر جنگیدی و تجربه داری که باید بدونی بعد یک مدت این جنگ هم تموم میشه...

غزیبه که نیستی فقط دفن نشدیم ۲تا ورژن داریم یکی مرده دفن نشده یکی داره ظاهر قضیه رو حفظ میکنه 🖤

باز خوبه نفر دومتون‌داره تلاش می‌کنه...نزارین اونم از بین بره:)

نمی‌دونم باید از کجا شروع کنم بسازم همه چیو

نی نی سایت راس میگم ها بخدا

شده بود تا حالا پر از شکست های پی در پی باشی و یک مدت از تلاش کردن دور بشی و بعد یک سال بخوای خودتو جمع و جور بکنی؟

به نظرت شدنیه؟

از کجا باید شروع کرد؟

چطوری نی نی سایت باعث شد پیشرفت کنی میشه توضیح بدی؟