2777
2789

قبل از حاملگی پریود نمیشدم تنبلی داشتم 

الان هفته هشتمم هست 

چند روز اول ترشح قهوه ای بود یک هفتس ترشح و خون قرمز و زیر دلم درد پریودی داره بعضی وقتا از اولشم شیاف پروژسترون گذاشتم روزی ۲ تا اصلا تاثیری نذاشته  

نمیدونم تهش چی میشه کاش زودتر تموم شه مثل ماله بقیه دوستان و جنین چیزیش نشه میترسم از سقط 

قلبشم تشکیل شد هفته ۶ ام 

دکترم گفت شاید جفت پایینه استراحت کن به شیاف ادامه بده و انقد سونوگرافی نرو تا غربالگری

علائمم ندارم اصلا

به جز شیاف به دکترم بگم امپول بنویسه برام؟چرا اینجوری شدم؟ هماتوم ۱۰ میلی هم دارم پایینش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک پریود نیس گل من خدایی نکرده اگ پریود بیاد ک کل دیوار رحم ریزش میکنه سقط میشه

احتمالا جفتت پایینه تو هفته شما با سونو نمیتونن محل جفتو تشخیص بدن

ان تی بهت میگه محلشو

من سر بچه اولم هماتوم داشتم از ۸ هفته خونریزی شدید داشتم 

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

شمام شیاف استفاده کردین؟امپول چی؟

شیاف میزدم امپول هم میزدم

یه ماجرای بدی بود 

ولی خب رو ۱۸ هفته گفتن جذب شده هماتومت

اگ خون قهوه ای بیاد نگرانیش کمه دکتر میگفت این مال اتفاقیه ک قبلا افتاده حالا کم کم خون مونده شده دفع میشه

ولی خون قرمز خوب نیس 

ولی من خیلی میومد جفتمم سر راهی بود

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

هماتومم که داری این چند تا نکته مهمه

اگه اسپرین داری قطع کن

شیافو بکن هر هشت ساعت

مایعات فراوون بخور

و از همه مهمتر استراحت مطلق

فقط برای سرویس بهداشتی بلند شو اونم فقط فرنگی

اگرم دکترت موافقه امپول پروژسترون بزن روزی یه بار

من خونریزیم زیاد بود روزی دو تا میزدم

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم