2777
2789
عنوان

بعد از قرار اول

140 بازدید | 4 پست

در قرار اول برای آشنایی و هدف ازدواج با یک پسری رفتم دیت 

خیلی رسمی و منطقی حرف زدیم 

ولی تو پیام ها بعد از قرار به من امروز گفت یکم شیطون تر باش و راحت تر باش یعنی چی به نظرتون طبیعیه

اگ تا این حد ک میگین رسمیه ارتباطتون ن طبیعی نیس

بگو ایشالا شیطنت و راحتی باشه واسه بعد نامزدی

اگ ن رابطه دوستیه حالا احتمال میدین شاید بعدهااا ب ازدواج  ختم شه نسبتا طبیعیه میخا راحت باشی دیگ

بنظرم این از شخصیت مثبت تو برا ازدواج خیلی خوشش اومده اینکه منطقی هستی و روت میتونه به عنوان زن زندگیش حساب کنه اما دوس داره محبت کلامی و... و یکم بازیگوش باشی پیشش همه ی مردا دوس دارن ، فیلمای مرلین و مونیکا بلوچی ببین ، مردا دوس دارن مدام ذهنشون بل معشوقشون درگیر بشه زنای خیلی زشتی وجود دارن که ساعتها مردای خیلی خفنو درگیر خودشون میکنن فقط با تکنیک بازی دادن فکر طرف مبهم حرف بزن بزار کنجکاو باشه بفهمه تورو همیشه تو شخصیتت ابهام داشته باش و کتاب زنان زیرکو حتما بخون حتمااااات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم تو اینطوری به رابطه نگا کن که همونقدر که مرد میخواد لذت ببره دوبرابر تو باید بهت خوش بگذره تو خودتو اینطوری تعریف کن که منم باید این تایمی که با یارو حرف میزنم خوش باشم پس یکم شیطون باش شوخی کن، برا شروع مثلا بگو حالا یکمم آب شه خیلی شیطونی نترس می‌رسیم به اونجا هم و اگه جواب داد توام یه جواب جالب و خنده دار بده بزار اون حس کنه تو حال خوشی هستی که باید دائم دنبالت باشه