من الان آخرای ترم یک بهداشت عمومیم و چون روزانه هستم نمیتونم تا دو سال کنکور بدم.میخواستم شانسم رو تو آزمون لیسانس به پزشکی امتحان کنم (میدونم ظرفیتش خیلی پایینه ولی چاره ای ندارم) از آذر ماه با فیزیولوژی استارت زدم و الان آخرای جلد یک گایتون هستم.تست ها رو هم خوب جواب میدم.اگه همینجوری جلو برم احتمال قبولیم چقدره؟ ارزش داره اینهمه وقت و انرژی بزارم؟
خودم اولویتم کنکور بود ولی با شرایط جدید میترسم ریسک کنم و انصراف بدم🌸
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طبق قانون فعلی قبولیهای ۴۰۳ دورههای رایگان به استثنا چندتا از رشتههای علوم پزشکی که چه رایگان باشن چه نباشن از کنکور ۴۰۴ محروم هستن
۴۰۵ میتونن شرکت کنن ولی قبلش باید از دانشگاه فعلی انصراف بدن که این بده اگه این تا ۴۰۵ تغییر نکنه عملا یعنی مرخصی گرفتن هیچ فایدهای نداره
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یسری ها رو از کتابخونه دانشگاه .فعلا فقط گایتون رو خریدمروزایی که دانشگاه میرم ۵_۶ روزای تعطیل ۸_۱۰ ...
افرین خیلی خوبه
اره چرا ارزش نداشته باشه
حتما ادامه بده انشالله موفق میشی
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یسری ها رو از کتابخونه دانشگاه .فعلا فقط گایتون رو خریدمروزایی که دانشگاه میرم ۵_۶ روزای تعطیل ۸_۱۰ ...
روزایی که دانشگاه میری
چجوری ۵ ۶ ساعت هم درس میخونی؟
اخه ۱۹ سالمه ترم یک هم هستمبین کنکور و این مونده بودم.البته که از کنکور تا دوسال دیگه محرومم
بهترین کار رو کردی
مدرک زبان داری؟
مدرک هنوز نگرفتم ولی زبانم خوبه. Mhle رو گفتم ترم ۳و۴ بگیرم چون اعتبارش نهایتا دوساله
اخه برای کنکور لیسانس به پزشکی مگه نباید داشته باشی