2777
2789

از من به شما نصحیت وقتی تاپیک میزنین فقط نظرات را بشنوین و براساس اون تصمیم نگیرین 

من ۱سال پیش بین دو راهی دانشگاه و یاد گرفتن برنامه نویسی مونده بودم همه اون موقع گفتن برو برنانه نویسی یاد بگیر دانشگاه بدرد نمیخوره ولی من شرایطم جور شد رفتم دانشگاه و اصلاهم پشیمون نیست وباعث پیشرفتم هم شده تازه در کنارش برنامه نویسی دارم یاد میگیرم و چند ماه به یک کار هم به صورت فریلنسری پیدا کردم با اینکه خانواده مخالف در امد من بودن 

یه تاپیک برای ازدواج زدم نظرات متفاوت بود ولی آخر هم ازدواج نکردم از این بابت خوشحال چون باعت پیشرفتم شد 

خب یعنی کسی هس مگ فقط با تکیه بر نظرات نی نی سایت تصمیم بگیره

اونی ک نظر میده طبق شرایط خودش یا کلی نظر میده

ما چمیدونیم شما چه شرایطی داری تو زندگیت

احمقانه اس اگر با نظرات اینجا تصمیم بگیری چیکار کنی

اینجا واس درددل و اوقات فراغت خوبه و یه وقتا برای چیزای عادی ک عموما تجربه دارن خوبه

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

چون کسانی که اینجا نظر میدن اکثرا بچه دبیرستانی هستن و هنوز وارد زندگی نشدن   ی سری حرفهایی که از شبکه های اجتماعی شنیدن رو طوطی وار تکرار می‌کنن :  مثل    مهارت یاد بگیر درس ب درد نمیخوره      طلاق بگیر مهریه تو بگیر دهنشو سرویس کن     با خانواده شوهر رفت و آمد نکن  

God , I love you❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا اینجا هم کسی واسه راهنمایی تاپیک نمیزنه ، آخر سر کار خودشو میکنه ، واسه حرف زدن یا گرفتن تایید تاپیک میزنن که کار درستی هست

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خب یعنی کسی هس مگ فقط با تکیه بر نظرات نی نی سایت تصمیم بگیرهاونی ک نظر میده طبق شرایط خودش یا کلی ن ...

من هیچوقت تحت تاثیر نظران دیگران تصمیم نمیگیریم چون لجبازم و مسیری که دوست دارم میرم ولی خب یسری خیلی

زود تحت تاثیر نظرات بقیه قرار میگیرن

در کل همینطوری این تاپیک زدم وقصد توهین نداشتم