2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانواده رو ۲۹ ماه داخل خونه خودشون گروگان گرفتن و اموالشونو بالا کشیدن و هر بیست روز فقط نیم ساعت اجازه میدادن برن حموم 😐 و مثل این که مدام خوابشون میکردن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بابا ی گروگانگیر چندنفر بودن 29ماه ی خونواده رو‌گروگان میگیرن با دارو و..17ساعت در روز میخابونن فقط ...

من ک باور نمیکنم

مگه میشه همچین چیزی

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

بابا ی گروگانگیر چندنفر بودن 29ماه ی خونواده رو‌گروگان میگیرن با دارو و..17ساعت در روز میخابونن فقط ...

۲۹ ماه میشه چند سال؟😐😂

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

نزدیک یه ماه ازشون امضا زوری میگرفتن اموالشون رو فروختن اونا هم همش خواب بودن

یک ماه نه ۲۹ ماه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه خانواده رو ۲۹ ماه داخل خونه خودشون گروگان گرفتن و اموالشونو بالا کشیدن و هر بیست روز فقط نیم ساعت ...

😟😟😟اشناهای اون خانوادع نمیگفتن چرا اینا پیداشون نیست؟

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

😟😟😟اشناهای اون خانوادع نمیگفتن چرا اینا پیداشون نیست؟

همینش عجیبه