2777
2789
اینجا کسی واسه مریضش وقت نمیذاره عزیزم در چه خصوص میخوای خوب باشه؟

میخوام واسه بارداری اقدام کنم میخوام فردا برم ازمایش های قبل بارداری ولی هیچ دکتری رو نمیشناسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر میرفخرایی .دوتا بچه منو برام عمل کرد از فردای سزارین کار میکردم خخخخ

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
میخوام واسه بارداری اقدام کنم میخوام فردا برم ازمایش های قبل بارداری ولی هیچ دکتری رو نمیشناسم

دکترهای عرفیان خیلی خوبن همشون دستچین شدن عزیزم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

اگه مشکل خاصی نداری فک نکنم نیاز باشه حتما حتما دکترای زیاد خاص بری

ولی من منتظری و تیزرو رو شنیدم که میگن عالی ان

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
اگه مشکل خاصی نداری فک نکنم نیاز باشه حتما حتما دکترای زیاد خاص بری ولی من منتظری و تیزرو رو شنیدم ...

آره منم شنیدم ولی بنظرم کسی که مشکل بحرانی نداره لازم نیس وقتشو تو نوبت دکترهای معروف تلف کنه

اهان شما خودتون اونجا رفتین؟

آره منم اونجا میرفتم واسه عملم.اما واسه ویزیت اکثرا رفتم مطب خودش که تو ساختمان لقمان حکیم هست. اگه مشکل خاص نداشتم و فقط جواب سونو میخواستم نشون بدم میرفتم عارفیان. کلا تو عارفیان دکترها خوبن ولی چون بیمارستانه زیاد نمیتونن وقت بزارن واسه مریض

مطبش کجاست عزیزم؟ خانمه؟

بله خانومه. عاشقشم مهربونه😍. خان بابا خان لقمان حکیم

مشکل اینه من میخوام دکترم خانم باشه تو اینترنت اسم نان بخشو توتونچی و نخجوانی رو  دیدم در مورد ...

نخجوانی هم عالیه

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
مشکل اینه من میخوام دکترم خانم باشه تو اینترنت اسم نان بخشو توتونچی و نخجوانی رو  دیدم در مورد ...

نان بخش قبل بارداریهام میرفتم اونم خوبه. یادم نمیاد ولی کجاست