2777
2789
عنوان

کساییکه پارتنر دارن یا متاهلن یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 38 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظر توم اینکه انقدر عاشق بوده و اینجوری جدا شدن نمیشه باهاش زندگی خوبی داشت نه؟؟

والا یه مشاوره ببرش حتما

ببین نظر مشاور چیه

نی نی سایتو ولش

مشاور خوب قشنگ میتونه مسیرو مشخص کنه

والا یه مشاوره ببرش حتماببین نظر مشاور چیهنی نی سایتو ولشمشاور خوب قشنگ میتونه مسیرو مشخص کنه

نمیتونم ببرمش بهش بگم میگه مگه من چه مشکلی دارم؟؟الان‌که عاشق توم،ولی این گریه های گهگاهش برای عشقش واقعا آزاردهندست احساس میکنم بزور جای یکی دیگه رو گرفتم و قطعا اگه عشقش بود بدو بدو میرفت تو بغل اون

وا این دیگه خیلی جدی گرفتهیا ولش کن کلایا هم بگو جمع کنه خودشو

مثل اینکه خیلی عاشق هم بودن و خب منم آدمم برام قابل تحمل نیست همش بیاد پیشم بگه آهنگی که من دوست دارم برای عشقش میخونده خیلیم راحت اینا رو میگه و براش  خون گریه میکنه

خیلی احساسی و سریع گریه میکنه،برام تعریف میکرد گفتم الان از گریه میفته میمیره

بگو عاشق بودی ک بودی

الان همه چی تموم شده

با یاداوری خاطرات زندگی برا من هم سخت میشه

هم تو توی برزخ گیر میکنی

یا عوض میشی یا من نیستم

بگو عاشق بودی ک بودیالان همه چی تموم شدهبا یاداوری خاطرات زندگی برا من هم سخت میشههم تو توی برزخ گیر ...

بهم گفته اون تو زندگی من بوده نمیشه پاکش کنم که قبلا عاشقش بودم ولی حالا عاشق توم ولی وقتی الانم اینجوری براش گریه میکنه کاملا مطمئنم تا آخر عمرش عاشقشه و باید بپذیرم اگه بخوام باهاش زندگی کنم گاهی براش خون گریه کنه و بگه چرا بهش نرسیدممم 

بی فایدست به شدت عاشقش بوده و چون به این شکل فجیع ازش جدا شده همیشه تو ذهنش هست و براش عزاداره

چندسالشه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم