2777
2789
عنوان

طلا بفروشم خونه بخریم

755 بازدید | 48 پست

خانما من مقداری طلا دارم با یه ماشین قرار همش روبفروشیم خونه بخریم البته باید خونه رو بدیم رهن تا پولمون برسه ،

خانما ما با پولمون میتونیم یه واحد خونه تو مسکن مهر شهرمون بخریم ولی یه بنده خدایی گفته بیاید پولتون رو بدید یک دانگ از شش دانگ خونه من رو که تو تهران  هست شریک بشید البته اینم بگم اون فرد خیلی بهمون نزدیکه و کاملا مورد اعتماد 

حالا نمی‌دونم کدوم کار درسته اولی یا دومی خیلی گیج شدم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

نمی‌دونم اصلا ولش کنم طلام رو نگه دارم شاید بهتر رشد کنه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش نداره یک دانگ همون شش دانگ خودتون مسکن مهر بخرین بهتره

یه جورایی دیشب قرار داد بستیم الان پشیمون شدم 

یک دنگ از شش دنگ آخه دردی دوا نمیکنه ازتون یعنی شما باید 5 بار دیگه کل زندگیتو بفروشی تا صاحب خونه شی 

ب نظر من اگه صاحب خونه نیستی همون خونه مسکن مهرو بخر لقمه اندازه دهنت بردار بعدا تو سرمایه گزاری های بعدی اون یه دنگ رو بخر 

شراکت اصلا خوب نیست...همون مسکن مهر بهتره

اون فرد بابامذولی هر چند خودم خیلی دودل شدم 

ت و یه دانگتون میتونید زندگی کنین؟نه

نه 😂فقط جنبه پس انداز داره 

وگرنه ما هیچ کاره هستیم