2777
2789

چند وقت پیش با قرص جرمگیر لباسشویی رو جرمگیری میکردم که وسط های شستشو دیدم از جاپودری کف زد بیرون....سرریز شد واقعا!!!!  تو گزینه شستشو خودش بود...همون که واسه تمیز کردن خود لباسشوییه!!🙃

.

یعنی چرا اونجوری شده بود؟؟؟

حتی برای بار دوم هم که جرمگیری میکردم از ترسم گزینه کوتاه‌تری رو انتخاب کردم😅ولی اینبار اونجوری نشد

.

الان هم زدم توکل به خدا

تو گزینه مخصوصش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا بهم نخندینا

ولی من تاحالا از این کارا نکردم

مگه لباسشویی جرمگیری میخواد؟

شستشوی خود ماشین رو گاهی خالی میزنم انجام میشه ولی با قرص نشنیدم باید چیکار کنم؟

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

توروخدا بهم نخندیناولی من تاحالا از این کارا نکردممگه لباسشویی جرمگیری میخواد؟شستشوی خود ماشین رو گا ...

منم تا حالا جرمکیری نکردم 😂😂 

۱۵ سال دوام آورده ان‌شاءالله بعد اینم با قدرت ادامه میده 😂😂😂

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

توروخدا بهم نخندیناولی من تاحالا از این کارا نکردممگه لباسشویی جرمگیری میخواد؟شستشوی خود ماشین رو گا ...

نه گلم چه خنده‌ای😊

بله جرمگیری لازمه واسه لباسشویی....تو عمر و کارکرد لباسشویی تاثیر به‌سزایی داره

هم داخل لباسشویی تمیز میشه هم دیگه تمیز میشوره

البته با قرص و یا پودر اصولی جرمگیری میشه و اون جرم های داخلش رو تمیز میکنه

نه گلم چه خنده‌ای😊بله جرمگیری لازمه واسه لباسشویی....تو عمر و کارکرد لباسشویی تاثیر به‌سزایی دارههم ...

ممنون عزیزم

باید قرص جرمگیری لباسشویی بخرم؟هر چند وقت باید استفاده کرد؟قرص رو باید تو جا پودری بندازم؟بعد شستشوی دیگ لباسشویی رو بزنم؟

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️