2777
2789
عنوان

در صورت زایمان زود رس جنین از چند هفتگی زنده میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 27543 بازدید | 57 پست
تکوناش اول مثل قل قل کردن آب میمونه یا انگار گوشی تو شکمت جا مونده داره ویبر میزنه یا انگار پروانه ا ...

الهیییی چه قشنگ توصیف کردی

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه حس کردی تکونهای نی نیت رو؟

سلام عزیزم خوبی ؟ جوجه کوچولو چطوره ؟

بله خدا رو شکر حس کردم   

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
سلام عزیزم خوبی ؟ جوجه کوچولو چطوره ؟ بله خدا رو شکر حس کردم    

مرسی گلم اونم خوبه دیگه موج‌مکزیکی میزنه حالا بزار تو هم پدرت و در میاره انقدر فشار میده حس میکنی پوست شکمت الانه که پاره بشه البته حس خوبیه ایشالا تنشون همیشه سالم باشه

یا علی جوجمو از تو گرفتم خودت محافظش باش
مرسی گلم اونم خوبه دیگه موج‌مکزیکی میزنه حالا بزار تو هم پدرت و در میاره انقدر فشار میده حس میکنی پو ...

الهییییییییی   

انشاءالله خدا همه بچه ها رو حفظ کنه و زایمان های خوب و راحتی داشته باشیم و کوچولومون سالم بیاد بغلمون 

دختر خاله من 26هفته ب دنیا اومد . البته دوقولو بود . یکی درجا بعد تولد فوت شد یکیش بعد 31روز تو دستگ ...

سلام عزیزم میشه لطف کنی بگی حال اونی که مونده الان چطوره واینکه دکترش نگفت در اینده دچار مشکل و نقص میشه یا ن چون منم سه قلو باردار بودم و 27 هفته بدنیا اومدن دوتاشون فوت کردن الان یکیشون مونده و ده روزه که داخل دستگاهه دکترا هم جواب درستی بهمون نمیدن خیلی نگرانم کارم شده گریه همش میگن ممکنه زنده بمونه و سالم باشه امکان داره هم ناقص بشه دارم دیونه میشم 

شما براي من يه مطلب كپي شده از سايت هاي پيش پا افتاده اوردي  هر وقت مقاله اي يا مطلب ي از همون ...

من با صحبت های شما موافق هستم خودم یازده سال پیش دوقلوهام هفته ۳۴ دنیا اومدن یکی از قل هام آب رفته بود توی ریه اش و خفه شده بود که احیا شد منو خیلی ترسوندن که این بچه به علت خفگی حین تولد ممکن عقب مانده بشه وزنش هم یک کیلو و هشتصد بود خیلی اذیت شدیم تا مدت ها بچه بیمار بود الان هم آسم و آلرژی شدید داره ولی از لحاظ عقلی جز باهوش ترین هاست و فوق العاده هوش ریاضی بالا و مهارت های ارتباطی و کلامی قوی داره تنها مشکلش این که آسم و آلرژی شدید داره

سلام عزیزم میشه لطف کنی بگی حال اونی که مونده الان چطوره واینکه دکترش نگفت در اینده دچار مشکل و نقص ...

نگران نباش عزیزم دوقلو های من با وزن کم و توی هفته ۳۴ دنیا اومدن یکی شون هیچ مشکلی نداشت ولی اون یکی بهم گفتن امیدی به زنده موندنش نیست ما نزدیک چهار سال درگیر درمانش بودیم الان هم نسبت به هم سن های خودش ضعیف تر ولی از لحاظ هوش و استعداد عالیه و از تمام هم سن های خودش باهوش تر ... زایمان دوقلوی اونم نارس قطعا مشکلاتی داره باید توکل کرد به خدا ... ما هم شب و روز مون گریه بود چون میگفتن ممکن بمیره ولی خدا نگهش داشت برامون 

نگران نباش عزیزم دوقلو های من با وزن کم و توی هفته ۳۴ دنیا اومدن یکی شون هیچ مشکلی نداشت ولی اون یکی ...

خوشحالم برات عزیزم خدا حفظش کنه برات...

من متاسفانه مغزش خونریزی کرده برا همین نگرانم ناقص نشه دکترا هم همش با احتمال حرف میزنن 

خوشحالم برات عزیزم خدا حفظش کنه برات... من متاسفانه مغزش خونریزی کرده برا همین نگرانم ناقص نشه دکتر ...

ممنونم خواهر خوبم انشاالله شما هم به سلامتی نی نی تون بغل کنید برای شفاش حمد می خونم