2777
2789
عنوان

در صورت زایمان زود رس جنین از چند هفتگی زنده میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 27543 بازدید | 57 پست
یعنی من الان ۲۹ هفته ام امکان زنده موندش زیاد دیگه؟ بعد علایم زایمان زود رس تو سونو معلوم میشه؟ شکمم ...

خوب خدارو شكر نه استرس نداشته باش و انقدر به فكر تولد زودرس نباش دكترت برات قرص منيزيوم نوشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خدارو شكر نه استرس نداشته باش و انقدر به فكر تولد زودرس نباش دكترت برات قرص منيزيوم نوشته

نه دوشنبه میرم پیشش خودم بهش بگم؟

یا علی جوجمو از تو گرفتم خودت محافظش باش
یعنی من الان ۲۹ هفته ام امکان زنده موندش زیاد دیگه؟ بعد علایم زایمان زود رس تو سونو معلوم میشه؟ شکمم ...

ديدى كه از هفته ٢٧ به بعد امكان زنده موندن ٨٠ درصد فكراى بد نكن

اره ببين قرص منيزيم خيلى خوبه ماهيچه رحم رو يكمى نرمتر ميكنه منم مشكل شمارو داشتم يكدفعه نى نيم جمع ميشد ميرفت يه گوشه صفت ميشد دكترم برات قرص منيزيم ١٥٠ نوشت روزى سه با صبح ظهر شب حالا بازم از دكترت بپرس خيلى فوايد داره

اون انقباض رحم هستش كه در ماه هاي اخر يه امر طبيعيه،رحم خودشو داره اماده ميكنه براي زايمان،اگه تعداد اين سفت شدنها پشت سر هم و منظم و همراه با درد يا لكه بيني بود حتما به پزشكت تماس بگير،وگرنه براي همه همينطوريه،من بارداري دومم هست،سر اولي انقدر از اين سفت شدنها ميترسيدم كه هر هفته خودمو بيمارستان بستري كرده بودم،ولي الان چون ميدونم اگه چه مدلي باشه خطرناك ميشه اصلا اهميت نميدم،بيشتر استرس و ناراحتي روي سفت شدنش تاثير داره،ارامش كامل داشته باش،دكتر به من قرص ايدوپرين داد كه مخصوص همين انقباضاست،توكل به خدا ني ني سر موقع دنيا مياد💋

اون انقباض رحم هستش كه در ماه هاي اخر يه امر طبيعيه،رحم خودشو داره اماده ميكنه براي زايمان،اگه تعداد ...

ممنونم گلم ایشالا 

پشت سر هم نیست یه وقایی احساس میکنم بچه خودشو داره فشار میده انگار دست که بهش میزنم ول میکنه درد و اینام اصلا ندارم

سلام خانمی . خوبین؟ نی نی خوبه؟ 

توی تاپیک دیگه در مورد دستگاه سونو کیت گفته بودی. راضی هستی ازش؟ راحت میتونستی نی نی رو پیدا کنی و صدای قلبش رو بشنوی

من یه مقدار شکمم چربی داره میترسم جواب نده. البته از ماما پرسیدم میگفت این دستگاه ها بلدی میخواد و کار باهاش راحت نیست و کارایی نداره. ممنون میشم راهنمایی کنی و اگر بتونی عکسش رو بزاری.

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
سلام خانمی . خوبین؟ نی نی خوبه؟  توی تاپیک دیگه در مورد دستگاه سونو کیت گفته بودی. راضی هستی ا ...

سلام نه گلم خیلی راحته کاری نداره من خودم ۸۰ کیلو بودم و راحت بچه رو پیدا میکردم خیلی خوبه چند هفته ای؟

سلام خانمی . خوبین؟ نی نی خوبه؟  توی تاپیک دیگه در مورد دستگاه سونو کیت گفته بودی. راضی هستی ا ...

دیدم الان ۱۶ هفته ای دیگه به چه دردت میخوره نی نیت تکون میخوره دیگه اون دستگاه مال هفته های ۱۰ به بعده تا زمانی که نی نی تکون بخوره اون موقع دیگه نیاز نداری من از وقتی بچم تکون میخوره دیگه استفاده نکردم

دیدم الان ۱۶ هفته ای دیگه به چه دردت میخوره نی نیت تکون میخوره دیگه اون دستگاه مال هفته های ۱۰ به بع ...

ممنون جواب دادی. هنوز که حس نکردم تکونهاش رو.

مرسی از راهنمایی 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
ممنون جواب دادی. هنوز که حس نکردم تکونهاش رو. مرسی از راهنمایی 

تکوناش اول مثل قل قل کردن آب میمونه یا انگار گوشی تو شکمت جا مونده داره ویبر میزنه یا انگار پروانه انداختن تو ی شیشه داره بال بال میزنه باید بهش خیلی دقت کنی دیگه ۱۶ هفته قشنگ تکون میخوره تو آب که اینور اونور میره تکونهای آب رو حس میکنی