2777
2789
عنوان

در صورت زایمان زود رس جنین از چند هفتگی زنده میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 27543 بازدید | 57 پست
عزيزم بهتره وقتي راجع به موضوعي اطلاعات كافي نداريم تو بحث شركت نكنيم  بچه ي نارس اصلا ارتباطي ...

شما كه اطلاعاتى ندارى لطفا شركت نكن بخون خدارو شكر تو ايران كه هستى اونجام اينترنت هست بعدشم دكتر هاى اينجام ميگن ولى تا الان نشنيدى شما اظهار نظر هم ميكنى😏😏😏😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ماما هستم و مثل شما به هر مطلب پيش پا افتاده كه تو گوگل بهش برخورد ميكنم اطمينان نميكنم  

عزیزم دعوا نکنید نه لزوما لفظ عقب افتاده اما نوزادان زود رس دچار عدم رشد مغزی میشن و یه سری مشکلات دیگه که من خودم تو اینترنت خوندم که چندان فرقی با عقب افتادگی نداره بهتره دوستانه همدیگه رو راهنمایی کنیم به جای اینکه با کلمات بازی کنیم و با هم جر و بحث کنیم

یا علی جوجمو از تو گرفتم خودت محافظش باش
من ماما هستم و مثل شما به هر مطلب پيش پا افتاده كه تو گوگل بهش برخورد ميكنم اطمينان نميكنم  

شما مامايى كه باش اولا اينترنت دروغ نميگه نه به نفع شما مينويسه نه به نفع من 😏اطلاعاتت رو ببر بالا از دكترهاى تو المانم دكتر ترى خانم ماما

گلم شما که ماما هستی منو راهنمایی کن که چقدر در مادرانی با شرایط نرمال امکان پاره شدن زود هنگام کیسه آب وجود داره و جنین از چند هفتگی زنده میمونه ممنون میشم

عزیزم دعوا نکنید نه لزوم لفظ عقب افتاده اما نوزادان زود رشد دچار عدم رشد مغزی میشن و یه سری مشکلات د ...

عزيزم درسته ايشون ريپلاى كرده ميگه اظهاور نظر نكن وقتى نميدونى بعد ميگه اينترنتم درست نميگه من ماما هستم دكتراى اينجا هم گفتن كه اگر نوزاد زود دنيا بياد و وزنش كم باشه امكان عقب موندگيش بالا هست  اگه ماما هست بايد اطلاعاتشو ببره بالا

شما مامايى كه باش اولا اينترنت دروغ نميگه نه به نفع شما مينويسه نه به نفع من 😏اطلاعاتت رو ببر بالا ...

شما براي من يه مطلب كپي شده از سايت هاي پيش پا افتاده اوردي 

هر وقت مقاله اي يا مطلب ي از همون دكتراي الماني اورديد بيايد بحث كنيد 

جالبه المان هستي و توي گوگل مطالب سايت هاي ايراني كه مورد تاييد نيست و مطالعه ميكني و مرجع قرار ميدي

شما براي من يه مطلب كپي شده از سايت هاي پيش پا افتاده اوردي  هر وقت مقاله اي يا مطلب ي از همون ...

اخه خانم ماماى تحصيل كرده 😏نيست كه مطلب المانى بزارم ميتونى بفهمى معلومه كه تو سايتاى ايرانى هم ميگردم از شما بايد اجازه بگيرم ماما چيه كه ديگه از اينترنت و دكتر هام بخواد ايراد بگيره برو بابا

اخه خانم ماماى تحصيل كرده 😏نيست كه مطلب المانى بزارم ميتونى بفهمى معلومه كه تو سايتاى ايرانى هم ميگ ...

بی خیال شو عزیزم

عزيزم استرس نگير ميخواى برات لينكشم بزارم كامل بخونى ؟

یعنی من الان ۲۹ هفته ام امکان زنده موندش زیاد دیگه؟ بعد علایم زایمان زود رس تو سونو معلوم میشه؟ شکمم گاهی خیلی سفت میشه یه دفعه نمیدونم علتش اینه که بپه خودشو فشار میده فردا میخوام برم سونو درد و آبریزش و لکه بینی اینا ندارم 

گلم شما که ماما هستی منو راهنمایی کن که چقدر در مادرانی با شرایط نرمال امکان پاره شدن زود هنگام کیسه ...

در صورتي كه شرايطتون كاملا نرمال و طبيعي باشه براي هر هانم بارداري  و خانم هايي كه بارداري پر خطري ندارن احتمال ١٠درصد پارگي كيسه اب وجود داره

جنين از ٢٦ هفته به بعد ميتونه به زندگي ادامه بده ( بودن جنين هاييي كه ٢٤ هفته هم زنده موندن ولي كمه تعدادشون) به شرط مجهز بودن بيمارستان به ان اي سي يو 

از هفته ٣٤به بعدم به شرط تكامل ريه احتياج به بستري و دستگاه نيست