2777
2789

خانمهایی که زایمان زود رس داشتن چند هفته بودین و آیا بچه مونده یا نه 

یا علی جوجمو از تو گرفتم خودت محافظش باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای حتی سوالشم لرزه به تنم میندازه

آره دوستم که سه ماه از من جلوتر بود هی گفت میترسم منم استرس به جونم افتاده از اون موقع البته الن بیست و نه هفته هستم اما نگرانم

دختر خاله من 26هفته ب دنیا اومد . البته دوقولو بود . یکی درجا بعد تولد فوت شد یکیش بعد 31روز تو دستگاه بودن اومد خونه

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
دختر خاله من 26هفته ب دنیا اومد . البته دوقولو بود . یکی درجا بعد تولد فوت شد یکیش بعد 31روز تو دستگ ...

جدا خداروشکر که موند اون یکی

منم 30 هفته هستم همش استرس دارم

حالا دوستم که خودش نگران بود دیرم شد به زور بچش و آوردن دنیا و فقط استرسشو برای من گذاشت

جدا خداروشکر که موند اون یکی

بله .هیچ مشکلی هم دیگه بعدش نداشت . ول تو اون ی ماه ک بیمارستان بود خالم اذیت شد . منم از الان ک 23هفته ام استرس دارم

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
بستگى به وزن جنين هم داره ولى امكان داره بچه هاى زودرس عقب مونده بشن چون هنوز بدنشون تكميل نشده

عزيزم بهتره وقتي راجع به موضوعي اطلاعات كافي نداريم تو بحث شركت نكنيم 

بچه ي نارس اصلا ارتباطي با عقب موندگي ندارن 

عزيزم بهتره وقتي راجع به موضوعي اطلاعات كافي نداريم تو بحث شركت نكنيم  بچه ي نارس اصلا ارتباطي ...

شما بايد بخونيد تو گوگل سرچكن ويا توى يوتويوب بزن بعد كسى رو متهم به ندونستن بكن شما بهتره كه بخونى