2777
2789
عنوان

نماز خوندن چه خیر و برکتی بهتون داده

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 25 پست
منظورتون گناهه؟

مثلا شر ناخوشی  آبرو عزت 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من قبلا نماز میخوندم ولی دیر و بی توج

الان یه ساله اول وقت میخونم و نسبت به قبل بیشتر توجه میکنم قشششنگ میفهمم که چقدر تاثیر داره توی تصمیم درست گرفتن، راه کج نرفتن، فاصله گرفتن از آدمای اشتباهی.

و روی رفتارم و اخلاقم به خصوص با خانواده هم تاثیر گداشته. 

خیلی وقتا اذون میشه بعد مجبورم بخاطر رفتن سر نماز ی کار مهم رو ول کنم یا مثلا کلاسمو دیر برم، یا با یکی دارم حرف میزنم تو رودربایستی ام. بعد میوفتم تو دوراهی. 

بعد قشنگ میبینم هر وقت میرم سراغ نماز تهش ب نفعم میشه، هر وقتم از نمازم میزنم، هی کار پیچ میخوره یا اتفاقی می افته که تا مدتها پشیمونم چرا اون موقع سریع نرفتم  نمازو بخونم. 

باید خودت تجربه کنی و ببینی تو زندگیت این قضیه رو

قدرت روحی عجیبی میده، صبرم خیلی زیاد شده، حواسم خیلی جمع شده. خیلی زرنگ تر و وقت شناس تر شدم کمتر کارامو دقیقه نود میندازم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین حس رو دارممیگم وقتی فرقی نداره چرا بخونم

سه وعده نماز هرکدوم ده دیقه وقت میگیره به زور کلا درشبانه روز میشه نیم ساعت

یعنی نیم ساعت انقدر سخته براتون که بخواین ترک نمازکنین و جهنمی بشین ؟یعنی برای خدا نیم ساعت وقت بزاریم زیاده اونوقت روزی پنج ساعت تو نی نی سایتیم ،پنج ساعت پای تلویزیونیم  بعدشم انتظار داریم خدا ماروببخشه 

مگه حتما باید در ازای خوندن نماز هرچی ازخدا میخوای بهت بده؟نماز یه تشکر ازخداست بخاطر تمام نعمتهایی که به ما داده وما نمیبینیمش مثلا همین چشم تصورکن خدای نکرده نابینا بودی اصلا زندگی برات معنایی داشت؟؟

مطمئنی ما که نماز نمیخونیم جهنمی میشیم ؟ خودت رفتی اون دنیا ؟

نه من نرفتم اون دنیا تو قران نوشته اگه اعتقاد داری عزیزم...منم نگفتم من میرم بهشت 

عَنِ الْمُجْرِمِينَ ﴿۴۱﴾
از مجرمان: (۴۱)
مَا سَلَكَكُمْ فِي سَقَرَ ﴿۴۲﴾
چه چيز شما را به دوزخ فرستاد؟ (۴۲)
قَالُوا لَمْ نَكُ مِنَ الْمُصَلِّينَ ﴿۴۳﴾
مي گويند: ما از نمازگزاران نبوديم! (۴۳)

سوره مدثر برو بخون

خوب تشابهه دادین دوتا موضوع بهم این شاخص اولویت تون میرسونه که ذهن و تمرکزها فعال تون ک تطبیق میدین ایجاد موازی بودن صورت بگیره و تجزیه و تحلیل شباهت ها و تفاوت ها ایجاب بشه گفتین مدتیشن و میدونید آگاهی شو دارین  که مدتیشن در بدن آدمیان به  چاکرا ها ختم میشه وجود دارد که مراکز اصلی انرژی در روان روح و جسم هستن تا به انرژی‌های مثبت انسان برسن و انرژی های مثبت شون ارامش و آسودگی ذهن وخاطر هست و نماز اکسیر آرامش ثابت همیشگی زندگی هست که این لطف سرایند بزرگ پرودگار مهربون بوده در حق ما مسلمان ها بوده که زودتر درک کنیم بفهمیم نماز چی هست وخیلی از اندیشمندان و متفکّران بزرگ جهان به این امر رسیدن که نماز و نیایش با خداوند، نقش مهمی در دستیابی به این نیاز اولیه حیات بشري هست  نماز و آرامش روان گفتن با استفاده از روش تحلیلی- توصیفی تأثیرات خاص و مثبت نماز بر آرامش روان مورد تبیین و بررسی قرار گرفته از پژوهش به دست اومده که نماز با جهت بخشیدن به زندگی، ایجادامنیت روانی، افزایش ارامش هست که ما بهش میگیم تعقل فکری عاقلی و وجدان و‌تعهد و صداقت وادب و احترام وفاداری ومعرفت ومراقبت رفتاری و کنترل احساسات که نفس گفته میشه  که اینها میگن ساختار یک انسان که پرودگار ساختش و نفس خودش دمید وشد یک انسان اشرف مخلوقات و این ارکان ها باعث کم کردن و سبک کردن روحیات و مشکلات، کاهش ترس و اندوه، کم کردن اضطرابهاي روحی و روانی، ایجاد برنامه و نظم در زندگی، ایجاد امید و افزایش اعتماد به نفس، که این ارکان ها نقش مهمی در ایجاد و افزایش آرامش روان ایفا میکنن 

خوب تشابهه دادین دوتا موضوع بهم این شاخص اولویت تون میرسونه که ذهن و تمرکزها فعال تون ک تطبیق میدین ...

مرسی دوستم 

منظورم تاثیر روحی روانی نبود 

من اینو تو کامنت اول بیان کردم ک آثار روحی روانی رو همه میدونیم و همه بازم گقتن تاثیر روحی روانی داره 

خیر و برکت هاشو خاستم بدونم 

میخاستم بدونم واقعا اتفاق های تو زندگی تون میفته که فکر می‌کنید خدا اینارو به خاطر نماز داده؟

بر فراز قله باور سفر کن   
مرسی دوستم منظورم تاثیر روحی روانی نبود من اینو تو کامنت اول بیان کردم ک آثار روحی روانی رو همه میدو ...

انگیزش ها فکری تعقلی همیشه فراگیربودن و هستن که چیز خاصی به وجود بیارن بنام در علم که مطرح بشه بنام عنصر آگاهی  شما چندین موضوع بیان داشتین که خلاصه وار مطرح کردم الان موضوع خیر و برکت عنوان کردین با نماز این خیروبرکت آگاه هستیم خدا اصلا عنوان نکرده هیچ جا به مسلمان ها که فقط نماز بخون تا به خیروبرکت خواسته های مادیات برسی و جهان کل ثروت به تو خواهم داد با نماز خواندن وهرکسی این دید و سطح هم داشته واسه نماز خواندن اشتباه هست چرا که ماها میدونیم حکمت چی هست و مخصوصا خدا فقط هست هرجا حکمتی وهرمادیاتی بده انسان هاش دیگه ما ها نمیتونیم دخالتی در حکمت ها ولطف ها خدا در حق آدمیان واصلا هم نمیتونیم قیاس مقایسه بکار ببریم در این مورد چون مقایسه اشتباه هست در این مورد که یک انسان نمازنخوند ثروتمند از دنیا رفت و یک انسان نماز خوندن فقیر از دنیا رفت این دید و مقایسه کلا اشتباه هست چون فقط نماز خوندن خالی نیست که مراقبت ها رفتاری ووو کلی ارکان ها که در چهارچوب هستن هست و ارکان ها وساختار یک انسان هم که جدا بالاعنوان کردم 

استعفرالله ...شما نمازنخون..هیچکی مجبور نیست ..اینجا اسی سوال پرسیده هرکسی ام یه نظری میده

منظورم اینه یه جور دیگه توضیح بدین نماز رو . مثلا بگین باعث میشه آدم رفتارش شکل بگیره کمتر گناه کنه ذهنش متمرکز بشه 

جهنم و اینا چیه میگین آخه

ریپلی نکنید لطفا