2777
2789
عنوان

کسی رفیق داره یا همه دوستی ها فیکه

171 بازدید | 15 پست

من یه دوستی دارم واقعا دختر گلیه اما اون روزی ک داشتم باهاش حرف میزدم میگفت همه دوستاش کنارش گذاشتن و عملا تنها شده با اینکه خیلی صمیمی و خوب بودن با هم

الان هم با هر کی دوست میشه فقط یه دوستیه فیکه نکه دوستم بخواد آدمای سمی دورش جمع کنه یا دوستی فیک بخواد اما آدما تبدیلش میکنن دوستیه فیک 

بنظرتون مشکل چیه؟ مشکل از دوستمه یا واقعا روابط امروزی همه همینجوریه؟

نه بابا اصلا دوست واقعا مزخرفه دوستا ادم دور میزنن یا درگیرن 

از بس که خانواده های ایرانی دخترا رو محدود میکنن حالم بهم میخوره فک میکنن الان همه منتظرن دخترشونو بخورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض احترام و پوزش 

قصدم جسارت نیست فقط یکمی رک و بی پروا حرف میزنم 

به نظرم مشکل از خود شماست

بعد شنیدن درد و دلایل دوستت همچین سوالی از خودت می‌پرسی و حتی تاپیک میزنی؟! 

اسکار بهش میدن مگه بخواد دروغ بگه راجب این موضوع 

این آدم در حال حاضر هم دوستی فیک نمیکنه فقط دیگه گاردشو بالا نگه داشته و اعتماد نمیکنه و نمیخواد دوباره دلش بشکنه 

هیچ کسی نمیخواد دو بار دستش و با در تن ماهی ببره اونم وقتی که قبلاً دیده چقدر میسوزه پس این یه واکنش طبیعی دوستت چون تو اوج اعتماد آسیب دیده اینطوری شده دیگه ام نباید تا مدت طولانی این اتفاق براش بیافته 

متاسفانه آدمای بد ذات و نمک نشناس زیاد شدن با یه خوشی و یه ناخوشی همه چی و فراموش میکنن واسه همین آسیب دیدن دوستت قطعا یه چیز طبیعیه

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

واقعا آدما بیخودی شدن هرکی هرچی داره از قدیم داره 😂منم جدیدا با هرکی دوست میشم همینه فقط دوست صمیمی ...

شکر قدرشو بدون باز حداقل دوست صمیمیتو داری خیلی خیلیاااا دوستی چندین سالشون سره چرت و پرت تموم شده

رفیق۱۵سالم که از جیک و پوک هم خبر داشتیم من متاهلم شیش ساله اونم امسال عقد کرد روز بله برونش لباس منو برد من ارایشش کردم قبلش یه بار نامزدش منو شوهرم چهارتایی رفتیم بیرون اصلا اوکی بودیم با هم

یه روز تو گوشی یکی دیگه از دوستام دیدم استوری از خودش و شوهرش گذاشته و منو هم هاید کرده

من اصلا براش توی این ۱۵سال نه ادم بدی بودم ن حسود کاری که خواهراش در حقش نمیکردن من براش میکردم واقعا ناراحتم شدم و از همه جا بلاکش کردم و رفت پی کارش اخه ن خونه انچنانی ن طلای بیشتر از من ن ماشین خارجی ن شوهرش قشنگه نمیدونم چی تو خودش دید که این حرکتو زد

شوهر کرد ولی یه سیسی گرفت که انگار ادم فضایی شکار کرده

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

رفیق۱۵سالم که از جیک و پوک هم خبر داشتیم من متاهلم شیش ساله اونم امسال عقد کرد روز بله برونش لباس من ...

واییی کاش برای یک هاید کردن خراب نمیکردی دوستی رو حیف بود

تقریبا یه همچین تجربه ای به شکل دیگه رو داشتم و کاملا درک میکنم

میدونی از این میسوزم که شوهرم میگفت دوست ندارم با این دختره بگردی من میگفتم رفیق ۱۵‌سالمه و باهاش مخالفت میکردم روزی که این کارو کرد شوهرم برگشت گفت دیدی چقد بهت گفتم 

من روم نشد بگم درمورد خودمه ببخشید تاپیک درمورده خودمه

حدس زدم انتهای آخرین خطی که تایپ کردم 

برای این مقصر دونستم خودت پیشنهاد میکنم حتما کتاب چهار میثاق رو بخون خیلی بهت کمک می‌کنه مطمئنم

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

واییی کاش برای یک هاید کردن خراب نمیکردی دوستی رو حیف بود

باورت میشه تو گوشی دوستم دیدم استوری عاشقانه گذاشته کلی ذوق کردم اومدم با گوشی خودم استوریشو لایک کنم دیدم واسه من نیومده گفتم شاید نتم ضعیفه بازم امتحان کردم دیدم نه بابا من هایدم جلو اون دوستم کلی خجالت کشیدم گفت تو مگه دوست جونیش نیستی چرا همچین کرده منم هیچی نگفتم دوباره این کارو تکرار کرد بار دوم دیگه ادم نمیگه اشتباه شده اخه با خودش فک کرده من حسودم؟ منی که عروسی هم که میخواستیم بریم میکاپ قشنگه رو واسه اون میزدم لباس خوبه رو میدادم اون بپوشه

وقتی دریاتوبریزی تو استکان یه نفر که قدر نمیدونه اخرش همینه خداروشکر تا نتونست بهم اسیب بیشتری بزنه گذاستمش کنار

باورت میشه تو گوشی دوستم دیدم استوری عاشقانه گذاشته کلی ذوق کردم اومدم با گوشی خودم استوریشو لایک کن ...

لیاقت دوستی نداشته هر کار ذهنت ارومتر میکنه انجام بده خودمون از همچی مهم تریم