2777
2789
عنوان

صد و پنجاه میلیون برای جای جوش دکتر ازم خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 33 پست
خیلی زیاده چه خبره بابا . اول برو آزمایش بده ببین مشکل داخلی نداری

بابا من ۳۵ سالمه..یه روز گفتن ازدواج کنی خوب میشه..گفتن زایمان طبیعی کنی خوب میشی..دومی رو زایمان کردم خوب نشدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا من ۳۵ سالمه..یه روز گفتن ازدواج کنی خوب میشه..گفتن زایمان طبیعی کنی خوب میشی..دومی رو زایمان کر ...

خوب یعنی چکاپ شدی هیچ مشکل داخلی و هورمونی نداشتی ؟!

بلاخره اینکه این همه طول کشیده یعنی علت اصلی رو نفهمیدن که برطرفش کنن

لیزر جوان سازه ؟ دقیقا چیکارمیکنه اطلاع دارید ؟

کلا یه پوست جدید جایگزین پوست الانت میشه ولی خیلی سخته .پروسه بهبودیش طولانیه و مراقبت خیلی زیادی لازم داره

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

عزیزم من برای اسکارهام پیش دکتر آقاجانی رفتم و تا عمر دارم دعاشون میکنم .من قبلا لیزر co2 فرکشنال پیش متخصصین دیگه انجام دادم.نهایت ده دقیقه یک ربع روی صورتم کار میشد.بی تاثیر نبود ولی نتیجه خیلی خاصی هم برای جای جوش نداشت.اما دکتر آقاجانی هر جلسه ۱_۱/۵ ساعت روی صورتم دلسوززانه و با دقت زیادی کار کردند.من خودم بسیار کمالگرا هستم تنها دکتری که من ازش نتیجه دلخواهم رو گرفتم دکتر آقاجانی بودند.یک تاپیک دیگه هم من مشابه شما دیدم و تجربه م رو نوشتم.