2777
2789

یونولیت یخچالم هم آب مرغ و گوشت گندیده ریخته روش نمی‌دونم چیکار کنم اگر میشه راهنمایی کنید تورو خداااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین بلا سرم اومد یه مدت جایی رفتم اومدم دیدم تموم گوشت و لوبیا و سبزیجات خراب شده و آب گندیده بوی وحشتناک اشپزخونه رو گرفته بود حامله هم بودم تا تمیز کردم جونم بالا اومد همه چیو انداختم اشغال کل شیشه و کشوهای یخچال و دراوردم شستم ده تا دسمال هم هی شستم هی یخچال وباهاش تمیز کردم یکی دوروزم پنجره هارو باز گذاشتم وشیشه پاک کن معطر زدم بوش رفت 

❤️

منم همین بلا سرم اومد یه مدت جایی رفتم اومدم دیدم تموم گوشت و لوبیا و سبزیجات خراب شده و آب گندیده ب ...

پس منم اینکار رو کنم بو میره؟ منم الان دقیقا باردارم به بو به شدت حساسم حتی اگه اون یونولیتش هم خیس شده باشه بوش میره؟

پس منم اینکار رو کنم بو میره؟ منم الان دقیقا باردارم به بو به شدت حساسم حتی اگه اون یونولیتش هم خیس ...

واس من زیر یخچال چوب گذاشته بودیم اون خیس شده بود بوش یکم طول کشید تارفت چون چوب بوروب خودش میگیره منم چونبارداربودم مردم رسما مردم تاتمیز کردم 🤕🤕🤕

❤️