2777
2789

ایده مانتوی شیک بدین مانتو پوشا 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس کردیه

اینقده دوس دارم .اگه دوس داری بزارعزیزم

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...

فقط یه بارونی استردار ساده و مشکی میخوام منتظرم آف ها شروع بشه😁 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اینقده دوس دارم .اگه دوس داری بزارعزیزم

چه خوب حتما

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

اگه کسی عکس گذاشت لایکم کنمن خیلی داشتم دخترم گالریمو پاک کرده

چشم گلم .ای بابا امان ازدست این شیطونا

فقط یه بارونی استردار ساده و مشکی میخوام منتظرم آف ها شروع بشه😁

ایجانم 😍😍ایشالابتونی بخریش جیگر

بزارایده بگیریم عزیزم

گزاشتم نوشته به زودی منتشر می‌شود 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷