2777
2789
عنوان

زندگی بی رحم

415 بازدید | 4 پست

بعد از جدایی ازیه مرد مذهبی چنان گولم زد که برگه ازم گرفت که بچه حضانتش بامن .برو دنبال زدگیت.منم برگه ای که ازرو ناراحتی امضا کردم اهمیت ندادم چی نوشته.فکرکنید طرف معلم .نوشته مهریه اش رو دادم .مهریه ام رو به صورت زبانی گفتم.محضر نرفتم اونهم گفت باشه.بعد زد زیرش .به ظاهر مذهبی اش نگاه کردم.الان دوسال می رم شهرستان تو برف وباران.

فکر بکر

😓😓😓

واقعا، حیف اسم مرد واسه بعضیا

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لینک پیج یا کانال اقای تحریری رو برام بفرستی؟همون که پیش بینی جنگ دو هفته ای رو کرد

شما برو تو اینترنت بزن .رضا تحریری .همه چیز میاره.حتی ایشون تو تجربه موقتشون دیدند سرنشینان کشتی سانچی که گفتند غرق شدند تو جزیره ای اسیر هستند.

فکر بکر