2777
2789

بچم چهار ماهشه شیرم کمه میخوام مکمل شیر خشک بدم بهش تجربه اتون چیه؟ و اگه شروع کردم چند سی سی یا میلی باید بدم 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

تو چند بچه ای که اطرفم دیدن ماماناشون گفتن بعد اینکه شیرخشک دادیم دیگه شیر مادر نخوردن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه  سخت شیر خشک‌میگیره..بگیره خیلی خوبه....اگرم شیر خشک بگیره به احتمال خیلی زیاد شیر خودتو نخوره....مایعات زیاد بخور..هندوانه دلستر.....شیر افزا.....چهار ماهگی دیگه شیر غلیظ میشه سینه ت باد نمیکنه...اگر چهار ماه تمام شده کمکی شروع کن..با شیر خودت بستشه

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
تو چند بچه ای که اطرفم دیدن ماماناشون گفتن بعد اینکه شیرخشک دادیم دیگه شیر مادر نخوردن

اخه چیکار کنم پس از یه سینه ام که کلا شیر نمیاد از اون یکی هم دو سه دقیقه که میخوره دیگه نمیاد 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
من بچم ده ماهش هست و از چهارماهگیهم شیر خودم دادم هم شیر خشک

چطور میدادی؟ شیر خشک چند وعده میدادی بهش سینه اتو هم میکرفت؟

اره اگه شیر خشک را با پستونک بدی دیگه سینه را نمیگیره.میخوای خودتو تقویت کن .بقیشو با بهداشت هماهنگ ...

بهداشت گفت اگه میخوای بدی شب ها بده

چطور میدادی؟ شیر خشک چند وعده میدادی بهش سینه اتو هم میکرفت؟

سینم میگیرفت،حجم شیرم هم زیاد بود ،اما خیلی میخورد خیلی زیاد و تند تند گرسنه میشد ،شیرم سبک و زود هضم بود و واقعا داشتم روانی میشدم همش باید شیر میدادم ساعت ها ...دیگه تصمیم گرفتم بهش شیرخشک بدم من ،بیشتر بهش شیر خشک میدم و کمتر شیر خودم ،شباهم تو گهواره می‌خوابه و کنارم نیست که تند تند برحسب عادت شیر سینم بخوره ، شیره سینمو بصورت میان وعده بهش میدم تا اون بحث آنتی بادی اینا رو داشته باشه براش ..الان که غذا خورم شده دیگه بهش غذا هم میدم