2777
2789
عنوان

باز نشدن در زودپز کلیپسی

79 بازدید | 9 پست

امروز غذامو تو زودپز پختم اوردم گرفتمش زیر اب بخارش کامل تخلیه شد اما درش یذره فقط میچرخید و باز نمیشد هرکاری کردم باز نشد که نشد اخر تو دیوار دنبال تعمیر کار زودپز گشتمو پیدا کردم مارک زودپز رو پرسید و گفت احتمالا تو باز کردنش عجله کردی ریلاشو شکستی باید برش داری بیاریش تعمیر گاه گفتم غذا توشه گفت باز کردنش اینجوریه که باید پیچگوشتی بندازی لای ریلاشو بکشی بشکنی و بازش کنی

منم همینکارو داشتم میکردم اما زورم نرسید تمام زورمو زدم و فشار اوردم  اما چون خانم هستم و زورم کمه نتونستم اخر خسته شدم بالای درش بجز سوپاپ یچیز قرمز داشت که تو یه سوراخ بود پیچگوشتی رو کردم اون تو که ببینم پیچه یا نه با یه فشار کوچیک 

دیدم تق درش باز شد عین اولش درو بازو بسته کردم امتحان کردم دیدم در سالمه فقط باید با یه جیزی ا‌م سوراخی که توش دکمه قرمز داشتو فشارمیدادم

تعمیر کارم منو گمراه کرده بود کم مونده بود بزنم زودپز ده میلیونیمو نابود کنم گفتم بنویسم اینجا شاید روزی به درد کسی بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.