2777
2789
عنوان

شما باشین قبول میکنیدددد کومکککک

49 بازدید | 5 پست

من دارم با یکی آشنا میشم و پسر خوبیه واقعا ینی تا اینجا که اوکی بوده 

ظاهری خوبه قدش بلنده😌😂 ینی تا اینجا تایپ منه

سرکار هم میره با اینکه هم سنیم و هم دانشگاهی همیم 

خونمون نزدیک نیس خیلی و فهمیدم که ماشین نداره حالا چرا دو دل شدم چون رابطه قبلیم دقیقا اینطوری بود و به خاطر نداشتن ماشین خیلی خیلی سر دیت اذیت میشدم 

شما باشید شرایط اینطوری باشه ینی اوکی باشه همه چی به جز ماشین قبول میکنید؟ منظورم اینه به نظرتون ماشین خیلی میتونه مهم باشه؟🥲

یا کسایی که پارتنرشون ماشین نداره و راهشونم خیلی نزدیک نیس چطوری دیت میچینید و کجاها میرید ؟ 

و اینم بگم خیلی شده که از لحاظ راه و اینا و ماشین همه چی اوکی بوده ولی شخص ظاهری تایپ من نبوده حالا ام که تایپ منه اینطوری 😑😂 

نمیدونم چی کار کنممم

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ازش ۵ ساعت فاصله دارم بعد تو میگی ماشین نداره دیت کجا بریم؟؟

خب من و اکسم یه ساعت فاصله داشتیم و ماشین نداشت ینی داشتن داداش بزرگش به این نمیداد😑 خلاصه همش دنبال بهانه برای راه بود میترسم اینم اینجوری بشه والا فوبیا گرفتم اصلا🗿

اره عزیزم قبول کنخود من الان دارم یکیو قبول میکنم که تایپم نیست، کار خاصی نداره ، ماشین هم نداره،اخل ...

عهههه خب تایپت نیس که چطوری میخوای باهاش ارتباط بگیری؟🥲 من نمیتونم اصلا 

با یکی رفتم دیت اصلاااا تایپم نبود دیگه ادامه ندادم واقعا هیچ جوره نمیتونستم باهاش باشم