2777
2789
عنوان

چرا بچه های الان انقد پرتوقع شدن

122 بازدید | 10 پست

یک تاپیک خوندم در مورد اینکه دانشگاه قبول شدم پدر مادرم هیچی کادو ندادن و خیلی ها هم اومدن تایید کرد خب عزیزان من درس خوندن و تلاش برای بقا و آینده خوب وظیفه هر آدمیه که برای کیفیت زندگی خودش باید انجام بده فک نمیکنید همین که شرایط تحصیلی مناسب برای شما تونستند ایجاد کنند و الان هم که دانشگاه قبول ضدسد پدر و مادرتون باید پول اجاره خونه و خوابگاه و رفت آمد به راه دور و شهریه رو بپردازن خوش کادوست؟؟

اینجور مواقع غک کنید به اون ادم هایی که تو شرایط سخت تحصیلی و شرایط بد خانوادگی با والدین بد و بی فکر تونستند خودشون رو از منجلاب بکشند بیرون و آدم های موفق بشن و انتظاری هم از کسی ندارند برای بقای خودشون تلاش کردن،یک پدر و مادر تو شرایط الان باید سال ها تلاش کنند تا بتونند زندگی خودشون رو بندازن رو غلطک اونوقت بعضی ها انتظار دارن که برای قبول ضدن در دانشگاه کادوهای تاپ و گرون بگیرن و برای جهیزیه هم سرسوزن هم پدر مادر فراموش نکنند عزیزان به فکر خانواده هاتون هم باشد اونا هم سالمندی دارن،به این دید نگاه کنید که قبول شدن شما در دانشگاه یک کادو به خانوادتونه که خیتگی دوازده سال تحصیلی با تمام تلاش هارو بشوره ببره،ساختن یک زندگی خوب یک کادو به پدر مادرتونه که بتونن بقیه عمرشون بدون استرس و نگرانی برای شما بگذرونن

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل جدید انتظار دارن پدر مادر تا بعد مرگ هم باید بچه ها رو ساپورت کنن چون یه خبطی کردن و دلشون بچه خواست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من که حاضرم بچه هام قبول بشن کادوی خیلی خوب براشون بگیرم

بله اگر در توان باشه چرا که نه بچه های من مدرسه ای هستن و من و همسرم برای هر معدل خوب و رتبه اوردن و موفقیتشون کلی ذوق میکنیم و در حد توان بهضون هم هدیه خیدیم اما اینکه بعضی ها بخوان برای اینکه کادو نگرفتن ناراحت باشن درستش نیست

.

از بس بچه ها رو از بچگی پرتوقع بار میاریم

انواع و اقسام جشن های که تازه مد شده

اسباب بازی های رنگارنگ 

اصلا نمیزاریم بچه یکم صبر یاد بگیر تا میگه فلان چیز خودمون رو به اب و اتش میزنیم تا فراهم بشه

بعد همین بچه تو بزرگسالی میشه این

اگه هم نه بشنوه که دیگه هیچی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

نسل جدید انتظار دارن پدر مادر تا بعد مرگ هم باید بچه ها رو ساپورت کنن چون یه خبطی کردن و دلشون بچه خ ...

نمیدونم چی فکر میکنن پیش خودشون بابا به فک پیری کوری این بنده های خدام باشید که حداقل سر پیری نخوان زیر منت عروس و داماد باشن و از پول خودشون براشون پرستار بگیرید بدون منت

.
از بس بچه ها رو از بچگی پرتوقع بار میاریمانواع و اقسام جشن های که تازه مد شدهاسباب بازی های رنگارنگ ...

بچه انگار همه شرطی شدن هیچ تلاشی نمیکنن اطراف من پر از این بچه ها و من برای آینده این بچه ها خیلی غصه میخورم میخوام بدونم اینا بدون پدر مادرشون هم میتونن گلیم خودشون از آب بکشن بیرون؟؟

.
نمیدونم چی فکر میکنن پیش خودشون بابا به فک پیری کوری این بنده های خدام باشید که حداقل سر پیری نخوان ...

خداوند هیچ پدرو مادری رو محتاج اولادش نکنه الهی آمین

اینجور بچه ها دست پروده ی والدینشونن دیگه باید با هم کنار بیان

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بچه انگار همه شرطی شدن هیچ تلاشی نمیکنن اطراف من پر از این بچه ها و من برای آینده این بچه ها خیلی غص ...

خیر نمیتونن از بس از درون ضعیفن و شکننده

صبر یاد نگرفتن 

سختی کشیدن یاد نگرفتن

همیشه لقمه اماده داشتن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس