2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 

با این قیمت معلومه اثر نمیذاره

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ینی الکیه ؟ آخه اون خیلی گرونه

الکی نیس ولی مثل کندلا هم تاثیر نداره من ۶ جلیه رفتم تیتانیوم اصلا تاثیر نداشت بعد یکسال بعد ۳جلسه رفتم کندلا باورت میشه ۷۰ درصد موهام رفت ،دیگه هم بخاطر ای وی اف و داروهای هورمونی و کورتون ادامه ندادم و هنوزم بعد گذشت یکسال درنیومده ...

تو که میخوای بری حداقل جای خوب برو .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
الکی نیس ولی مثل کندلا هم تاثیر نداره من ۶ جلیه رفتم تیتانیوم اصلا تاثیر نداشت بعد یکسال بعد ۳جلسه ر ...

چخوب بوده ، کندلا اگه بخوام برم فقط بیکینی و زیر بغل میتونم فول بادی در توانم نیس

عه پس نرم ؟ خودم هم تعجب کردم گفت آف گذاشتم اگه میخوای تو آف باشی فعلا ۵۰ تومن بیعانه بده که تا آخر ...

بهترین دستگاه لیزر الکس کندلا و ساینا شور هستن

من تاحالا چنین قیمتی ندیدم راستش هر چی خودت میدونی

چخوب بوده ، کندلا اگه بخوام برم فقط بیکینی و زیر بغل میتونم فول بادی در توانم نیس

اینجوری بهتره ولی خب بهت بگم بکینی هم خیلی خیلی باید بریا مثلا ۱۲جلسه هرماه میری ولی شاید تا دوسال باید دائم بری ولی خب زیر بغل راحت موهاش میره .

چقد زیاد

بله ، خوشون معتقدن تا همیشه باید بری ولی اطراف من هرکسی مداوم تا دوسال رفته دیگه کلا در نمیاد