2777
2789
عنوان

بنظرتون کارای من حماقت نیست؟

1161 بازدید | 62 پست

۳ ساله که مشغول به کار شدم.با مشکلات زیاد صبح و بعد از ظهر با بچه کلاس اولی میرم سر کار.کار خونه کلا با خودمه و اصصصصلا همسرم کمکم نمیکنه. تو شهر غربت بدون کمک دست تنها. کارت حقوقم هم دست آقاست. اون موقع با داشتن لیسانس یه رشته خوب آقا زورش میاد بره واسه کسی کار کنه با ماشین کار میکنه که اونم همش میره به خرج خودش. الان ۳ ساله من شدم نان آور خونه. خدا شاهده تا لنگ ظهر خوابه. اونوقت من باید که صبح بیدار شم برم سر کار😭

هر شبم ازم میخواد با هم باشیم . نمیدونم زمرد رو یادتونه یا نه ولی بعضی وقتا احساس میکنم اوضاعم از اونم وخیم تره.😣

بخدا کلافه ام. میبینم زنهایی که نشستن تو خونه پا رو پا انداختن و به خودشون میرسن خیلی خوشبخت ترن. قدرشونو بیشتر میدونن.

تو رو خدا بگین من باید چکار کنم. کاری که بخاطرش کلی زحمت کشیدم ول کنم. که اصلا دلم رضایت نمیده. 

چطور میتونم وادارش کنم بره سر یه کار درست حسابی. دلم گرفته بخدا.۳ ماه دیگه عیده منم ۱۰ ساله یه هل پوک تو خونم اضافه نکردم.

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کارتونو ول نکنین گل به خودی که نباید زد  مدیریت پولتونو به عهده بگیرین 

برین کارت رو بسوزونین و کارت جدید بگیرین 

به ایشون بگین که هزینه ها باید مشترک پرداخت بشه بدون دعوا و داد و بیداد و دلخوری برای خودتون و بچه و خونه هرینه کنین از پولتن چون این حق شماست 

رابطه خصوصی که دیگه به خودتون مربوطه هر تصمیمی میدونین راجع بهش بگیرین 

حال متکلم از کلامش پیداست

خودم بدعادتش کردم. حالا موندم چطور از سرش بندازم. وقتی میگم دیگه حقوق بی حقوق، میگه بشین خونه دیگه نرو سر کار.

منم دلم نمیاد. مدتها حسرت این شغلو که مرتبت با رشتمه داشتم😔

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

سرکار نرو .. یه مدت سختی بکشه بفهمه نون اور خونه اونه نه تو یه تکونی شاید ب خودش داد

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بنظر من خانومی باید بیرون کار کنه که شوهرم هم پای اون کار کنه. اومد خونه کمکش کنه. یه تنه همه اینا رو بگردن گرفتن واسه خانوم خیلی سخته. یهویی پیر میشی.. نکن دوست من!!!

رابطتون با هم چطوره؟ منطورم اینه که اخلاقش خوبه؟ شما رو دوست داره؟

اگر اینطوره بترسونینش که از زندگیش میرین

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
یکبار زدم کارتو جلوی چشمش قیچی کردم. پاشد افتاد به جونم دستم و سرم کبود شد

حانواده هاتون در جریانن؟

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
خودم بدعادتش کردم. حالا موندم چطور از سرش بندازم. وقتی میگم دیگه حقوق بی حقوق، میگه بشین خونه دیگه ن ...

خوب میتونین یکی دوماه مرخصی بدون حقوق بگیرین و وانمو کنین کارتونو رها کردین ببینین ایشون میخواد با این هزینه ها چکار کنه 

به صدای مشاور هم زنگ بزنین 

حال متکلم از کلامش پیداست