2777
2789

چرا ترکید 

من تازه میخواستم شروع کنم 

فکرکنم اسم استاترش  رویا بود 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

نینی یار برش برمیگردونه باز 

قبلنم اینجوری شده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برمیگرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نینی یار برش برمیگردونه باز قبلنم اینجوری شده

خدایی اینجور تاپیکا خیلی پرفایده ست 

جای اینک ب استاترش جایزه بدن می ترکونن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خب چیا توش گفته شد و بهترینش چی بود ؟

در مورد این بود که راه و روش پول جمع کردن 

چ غذاهایی کم خرجن 

خیلی خوب بود 

خدا کنه برش گردونن

امین بهترین نظر رو کدوم کاربر داد و چی گفت ؟

خیلی‌هاشون خوب بود 

شاید یکی با یه جمله طوری راهنمایی کرده بود ک یه خانم بعد یک سال تجربه ب دست می‌آورد 

مثلا معصومه جون 

همینجا الان یکی کامنت گذاشته برمیگرده زرآلا 

ریحانه 

رویا 

یاسمینا 

خیلیا یادم نمیاد 

خیلی‌هاشون خوب بود شاید یکی با یه جمله طوری راهنمایی کرده بود ک یه خانم بعد یک سال تجربه ب دست می‌آو ...

سلام

امشب به niniyar_5 گفتم برش گردوندن.

هروقت تعطیل شد نی نی یار رو تگ کنین لینک رو بدین برمی گردونن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13549141

🟠🟠🟠

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامامشب به niniyar_5 گفتم برش گردوندن.هروقت تعطیل شد نی نی یار رو تگ کنین لینک رو بدین برمی گردونن. ...

حالا چرا تاپیک ب اون خوبی تعطیل شد