2777
2789

اون استوری گذاشته واتساپ 

این ریپلای زدهنوشته تولدت مبارک

باید حساس شم؟یا عادیه؟

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

چه معنی داره اصلا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس شدن که تا حدی طبیعیه ولی خب زشته ادم استوری کسی را ببینه و تولدش باشه و به روی خودش نیاره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

شاغلی؟

من همه همکارای مردم تولدمو تبریک میگن اما همسرم بفهمه میکشدم ولی تو رابطه همکاری عرفه تازه یه سری هاشونم کادو میخرن کیک تولد میخرن تمام همکارا اینجورین ربطی به رابطه عاطفی نداره اینو احترام میدونن چندوقت پیش پروفایل یه همکار دیگم که شماله رو دیدم اونم کیک تولد براش خریده بودن رومیز کارش عکس گرفتع بود فهمیدم همه جا همینه پس حساس نشو چیز عادی هست منم شاغل نبودم برام عجیب بود شاغل شدم عادی شد برام

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

شاغلی؟من همه همکارای مردم تولدمو تبریک میگن اما همسرم بفهمه میکشدم ولی تو رابطه همکاری عرفه تازه یه ...

من اره 

ولی خودمونی حرف نمیزنم که بگم تولدت مبارک حداقل میگم تولدتون مبارک 

این لحن خودمونیش رو مخمه

حداقل هشت ساعت از روز رو سرکار هستن.این حداقل آداب اجتماعیه که همسرت رعایت کرده

ن این شغلش ازاده و کلا ماهی چن بار با این خانوم کاررداره

شاغلی؟من همه همکارای مردم تولدمو تبریک میگن اما همسرم بفهمه میکشدم ولی تو رابطه همکاری عرفه تازه یه ...

عزیزم شما ی جا کار میکنید هروز همو میبینید یکم رابطه ها صمیمی تره

این نه شغلش ازاده ماهی چن روز شاید کارش با این خانوم بیفته

عزیزم شما ی جا کار میکنید هروز همو میبینید یکم رابطه ها صمیمی ترهاین نه شغلش ازاده ماهی چن روز شاید ...

باشه مشکلی نداره بخدا طبیعیه من همکارم استوریمو میبینه درصورتیکه چندین ماهه ندیدمش بهم تبریک میگه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم