2777
2789

من شوهرم صرع داره بیماری تشنج بخاطر همین کسی شوهرم نمی‌بره سرکار برا همین باحقوق زیر ۱۰ تومن یه جا مشغول بکار هست ۱۰ ماه ازدواج کردم تاریخ عقد عروسیم یکی هست

من ازدواج کردم ولی جهیزیه خانواده شوهرم درحد توان خریدن منم پدرم فوت کرده چیزی نتونست مادرم تهیه کنه برام 

به بهزیستی ام مال عقدنامه ام دادم گفت هیچی بهت نمیدن فقط به کمیته ها میدن 

یکی هست خیریه س امروز دیدم تو استوری ها واتساپ شهر خودم کمک میکنه به آدم های نیازمند زوج های تازه عروس داماد جهیزیه میده من نه چرخ گوشت دارم نه هیچ وسیله برقی ۱۳ قلم وسیله میدن جارو برقی قالی لباس شویی   بنظرتون بهش بگم آخه میترسم بگه تو ازدواج کردی یا بیان تحقیق تو شهر شوهرم می‌فهمن ک ازدواج کردیم عقد نیستیم یا بنظرتون نمیفهمنن نمیدونم به زوج های ک سر خونه زندگی نرفتن میدن یا اونایی ک س خونه زندگی رفتن تاریخ عقد امسال دارن میشه راهنماییم کنیدنمیخوام دروغ بگم ک عقد هستم دلم نمیاد بخاطر چندتا وسایل شخصیتم زیر سوال ببرم بخدا میبینی یکی پدرش پولداره فقط بخاطر اینکه یکم میلنگه کمیته خیلی بهش جهآز  دادن 

دقیق نمیدونم چی بهش بگم تو پیام یا زنگ بزنم روم نمیشه پشت گوشی

فقط نوشتم سلام برا جهیزیه پیام میدم کی گفت جواب بده 

تو اینجور موارد حضوری صحبت کنید بهتره ...تلفن زیاد جالب نیست ..

شما میتونید به کانون ازدواج آسان ؛ موسسه خیریه آبشار عاطفه ها و بعضا خیر هایی که میشناسید مراجعه کنید و وضعیت رو شرح بدید تا در تهیه جهیزیه و یا بعضی اقلام به شما کمک کنند ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینجور موارد حضوری صحبت کنید بهتره ...تلفن زیاد جالب نیست ..شما میتونید به کانون ازدواج آسان ؛ مو ...

مخاطبین محترم اهدای جهیزیه مشارکتی به همه متقاضیان (مجرد و متاهل)با پرداخت ۴۳ میلیون تومان سهم مشارکت و دریافت ۱۳ قلم کالای اساسی برای همه شهرستان ها و استان ها می باشد 

این یک فرصت استثنایی برای باز کردن گره ای از مشکلات جوانان است با این میزان هزینه در بازار سه قلم کالا هم میتوان تهیه کرد

لطفا در اطلاع رسانی ما را یاری بفرمایید شاید به واسطه شما گره از کار جوانی باز شود 

قرارگاه جهادی 

این پیام بخون یعنی من ۴۳ میلیون باید بهش بدم

اره ..این میگه مشارکتی ..شما یه مقدار میدید اونا هم یه مقدار و 13 قلم جنس رو تهیه میکنن ...(من زیاد معتبر نمیدونم اینجور پیامها رو و 

این پیامها رو صرفا کلاهبرداری میبینم (الله و اعلم ) و تا کامل تحقیق نکنم عمرا پول بهشون بدم ...)

شما از همون مواردی که اسم بردم حتما پیگیری کنید انشاالله که به نتیجه میرسید ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........