2777
2789

وای من چ خری بودم۱۷سالم بود و طرف فامیلم بود انقدر لاشی بود ک صدامو میزد رو بلندگو تا پسرای فامیل بفهمن باهاشم(خب برا ما خیلی اونموقع عیب بود)اخر سرم مامانم قسمم داد دیگ باهاش حرف نزنم‌ همشم میگف بدون من نمیتونی ولی من قسم خوردم دیگ صدای نامحرم ب گوشم نخوره تا نامزد کنم و همینطورم شد...اونم داداشش فوت شد مجبورش کردن زنداداشش ک ۷سال ازش بزرگ‌تر بود و بگیره..منم بعد اون ازدواج کردم با پسری ک اتفاقا بهشم گفته بود با من دوسته..هیچوقت نمیبخشمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ سال و خوردیه با همیم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم از اون عشق هایی که با نگاه بود فقط 

دهه شصتی هستم 😂

با همون چند تا نگاه چند بار اومد خواستگاریم 

اما جور نشد 

اخرم به زور باش با یک دختر ازدواج کرد که حس خوشبختی نداشت 

منم با عشق ازدواج کردم و همسرم معتاد و ....ازش جدا شدم 

بعد سالها دوباره با عشق ازدواج کردم و الان خداوند بعد شانزده هفده سال فرزند بهم داده 

خدا رو شکر با تمام مشکلات و ....از زندگیم به طور کلی راضی ام 

شکر خدا 

عاشق پسرداییم شدم اونم عاشقم بود ولی رو نمیکرد از بس ک مغرور بود هرجا میدیدمش فرار میکردم اونم بیشتر خوشش میومد هعی میومد جلوم ولی الان خانوم خونش شدم

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰

منم ک ۱۳ تا ۱۸ سالگی از عاشق یه نفر بودم ک کبابی داشت با اینکه از کباب متنفر بودم هر روز کبابیش بودم😂 اونم بهم توجه داشت ولی ن شمارا ن چیزی ... 

منم الان ۲۲ سالمه هنوزم گاهی‌میبینمش ولی دیگ حس عاشقانه ندارم

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧