2777
2789

آره یه سری آدم با مشکلات روانی این کارا رو میکنن

دختر و پسرم نداره تو هر دو جنس دیدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خودم روز اول دوم دانشگاه از یه پسره خیلی خوشم اومد رفتم جلوش ولی دو بار که صحبت کردیم فهمیدم فقط ...

نه منظورم اینجوری نیست که شخصیتش شناختی و دیگه قطع رابطه کرده کسی که جواب رد بده ولی بازم جلب توجه کنه برای طرف 

اره دوست من این مدلیه.. مثلا یه بار رفتیم شهربازی یه پسره رو نشونه گرفته بود و همش بهش چشمک میزد و زیرزیرکی میخندید.. حالا دلیلش چی بود؟ واسه شوخی و مسخره بازی😐 تهش خواهر پسره شماره به دست اومد پیش دوستم.. حالا دوستم چیکار کرد؟ هیچی شمارشو پاره کرد😂😑

اره دوست من این مدلیه.. مثلا یه بار رفتیم شهربازی یه پسره رو نشونه گرفته بود و همش بهش چشمک میزد و ز ...

نه بابا از این کارای چیپ نمیگم که 

مثلا محبت کردن به طرف